GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

ČASOPIS

Časopis KUHAR pokrenut je u srpnju 2002. godine u suradnji i na inicijativu kuharskih profesionalaca. Od ljeta 2003. godine časopis je službeno glasilo Hrvatskog kuharskog saveza.

KUHAR je prije svega namjenjen struci, profesionalnim kuharima, ali i svima koji su na bilo koji način profesionalno i amaterski vezani uz kuhinju i gastronomiju. Prvi je to časopis o kuharstvu u kojem glavnu riječ vode kuhari, a teme koje pokriva su usko vezane uz kuharstvo, ugostiteljstvo i obrazovanje kuhara.

Namjera i želja redakcije promovirati struku, ali i doprinjeti svekolikom stručnom usavrÅ¡avanju, kako u kreiranju ukupne gastronomske ponude, tako i u upotrebi najsuvremenije opreme i vrhunskih proizvoda koji svakodnevno “ulaze” u kuhinju, bilo hotelsku, restoratersku ili kućnu.

Svi članovi Hrvatskog kuharskog saveza primaju časopis besplatno. Među našim pretplatnicima su mnoge ugledne hotelske kuće, kao i brojni restorani i ugostiteljski objekti u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini.

KUHAR izlazi dvomjesečno, šest brojeva godišnje. Tiska se prosječno na 42 stranice u punom coloru. Distribuira se na području Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine isključivo putem pretplate. Godišnja pretplata iznosi 150,00 kn, a za višegodišnju pretplatu omogućujemo dodatne pogodnosti u vidu besplatnog oglašavanja.

U ponudi je i komplet prvih 12 brojeva KUHARA u tvrdom uvezu po cijeni od 180,00 kn, te pojedinačni stari brojevi po cijeno od 10,00 kn.

Za sve informacije obratite se u tajniÅ¡tvo HKS-a – tel. 042/300 – 022.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 104

Autor: ZORAN HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 114

Autor: ROZALIJA NERALIĆ


Desert

c03 - predrag galjevski 03

Autor: PREDRAG GALJEVSKI