GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

ZDRAVKO KALABRIĆ

 

Zdravko Kalabrić rođen je u Šibeniku 1941. godine. Nakon srednje Stručne ugostiteljske škole i studija u Opatiji, obrazovanje nastavlja u Kanadi gdje 1967. postaje certificirani šef kuhinje, a 1974. executive chef. Gotovo dvadeset godina kasnije u Engleskoj polaže ispit čime postaje  World Master Chef.
Dugogodišnje radno iskustvo veže se uz Rijeku i Šibenik u Hrvatskoj te rad u hotelima i restoranima u Kanadi gdje pokreće i vlastiti restoran. Od 1987. do 2000. godine bio je predavač na ugostiteljskoj školi George Brown Toronto Sait Calgari.
1998. godine izdaje knjigu Fundamentalno poznavanje sireva i njihova uporaba u modernom kuharstvu.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 104

Autor: ZORAN HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

desert 1

Autor: Predrag Galjevski