GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

NATJECANJA

Od svojeg osnivanja 2003. godine Hrvatski kuharski savez među osnovne ciljeve svog djelovanja postavio je promociju kuharske i slastičarske struke kroz kulinarska natjecanja. Iako kulinarska natjecanja na profesionalnom i amaterskom nivou u Hrvatskoj imaju dugu tradiciju, tek po osnutku Saveza ona su okupljena pod jednu „kapu“ te su dobila na svom značaju. Prvo Državno prvenstvo održano je 2004. godine u Opatiji, a godinu dana kasnije započela su i natjecanja Hrvatskog kuharskog kupa.

Danas, svake godine HKS organizira najmanje 10 natjecanja za kuhare, slastičare i učenike, a kruna svih su Državna prvenstva u sklopu Dana hrvatskog kulinarstva.

Više o svakom od natjecanja možete naći na ovim stranicama.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

hladno predjelo 1

Autor: Slađana Herman


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

c02 - sladjana herman 09

Autor: SLAĐANA HERMAN