Održana konferencija za medije uoči predstavljanje Regionalnog tima Varaždinske županije na Kulinarskoj olimpijadi u Stuttgartu

Kategorija vijesti
Članovi Regionalnog tima Varaždinske županije su uoči predstavljanja na Kulinarskoj olimpijadi u Stuttgartu prisustvovali konferenciji za medije održanoj u Varaždinskoj županijskoj palači, gdje ih je primila savjetnica župana Natalija Martinčević.

Damir Crleni, predsjednik Hrvatskog kuharskog saveza, je u ime Udruge kuhara Varaždinske županije zahvalio Varaždinskoj županiji na potpori i suradnji te napomenuo kako će članovi tima dati sve od sebe ne bi li što bolje predstavili Hrvatsku i Varaždinsku županiju na ovom prestižnom natjecanju. Okupljenima se obratio i kapetan Regionalnog tima Ivan Tomas te ukratko predstavio menu s kojim će se Regionalni tim predstaviti, naglasivši kako isti u najvećoj mjeri sadrži domaće namirnice kao što su buča, varaždinsko zelje, purica te druge delicije varaždinskoj kraja.

Uz navedenu konferenciju za medije, članovi Regionalnog tima su održali sastanak i sa zamjenicom gradonačelnika Grada Varaždina, Sandrom Malenicom, kako bi ukazali na značaj predstavljanja mladih kuhara i slastičara s područja Varaždinske županije na Kulinarskoj olimpijadi.

Regionalni tim Varaždinske županije čine:

Ivan Tomas, Restoran Fontana Crnković, Varaždin (kapetan)

Vanja Orban, Restoran Miramare, Otok Sv. Nikola, Valamar d.d.

Dario Rodeš, Hotel Turist, Varaždin

Amos Novak, Hotel Turist, Varaždin

Katarina Filipašić, Hotel Minerva Varaždinske Toplice

Lorena Šoš, Hotel Turist Varaždin

Nikolina Butko, Hotel Trakoščan, Trakoščan

Valentina Šimunek, Hotel Minerva, Varaždinske Toplice

Bojan Bohorč, Udruga kuhara Varaždinske županije

Damir Crleni, Udruga kuhara Varaždinske županije

Galerija slika

Podijeli