Održana konferencija za medije uoči predstavljanje Regionalnog tima Varaždinske županije na Kulinarskoj olimpijadi u Stuttgartu

Kategorija vijesti
Članovi Regionalnog tima Varaždinske županije su uoči predstavljanja na Kulinarskoj olimpijadi u Stuttgartu prisustvovali konferenciji za medije održanoj u Varaždinskoj županijskoj palači, gdje ih je primila savjetnica župana Natalija Martinčević.

Damir Crleni, predsjednik Hrvatskog kuharskog saveza, je u ime Udruge kuhara Varaždinske županije zahvalio Varaždinskoj županiji na potpori i suradnji te napomenuo kako će članovi tima dati sve od sebe ne bi li što bolje predstavili Hrvatsku i Varaždinsku županiju na ovom prestižnom natjecanju. Okupljenima se obratio i kapetan Regionalnog tima Ivan Tomas te ukratko predstavio menu s kojim će se Regionalni tim predstaviti, naglasivši kako isti u najvećoj mjeri sadrži domaće namirnice kao što su buča, varaždinsko zelje, purica te druge delicije varaždinskoj kraja.

Uz navedenu konferenciju za medije, članovi Regionalnog tima su održali sastanak i sa zamjenicom gradonačelnika Grada Varaždina, Sandrom Malenicom, kako bi ukazali na značaj predstavljanja mladih kuhara i slastičara s područja Varaždinske županije na Kulinarskoj olimpijadi.

Regionalni tim Varaždinske županije čine:

Ivan Tomas, Restoran Fontana Crnković, Varaždin (kapetan)

Vanja Orban, Restoran Miramare, Otok Sv. Nikola, Valamar d.d.

Dario Rodeš, Hotel Turist, Varaždin

Amos Novak, Hotel Turist, Varaždin