Vijesti iz Udruga

Kategorija vijesti
Udruga kuhara i slastičara Osječko-baranjske županije nastavlja sa aktivnostima.

U četvrtak 17. Listopada, održan je 2. Sajam OPG-ova na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku (FAZOS). Na sajmu su svoje proizvode izložili sadašnji i bivši studenti u svrhu pokazivanja znanja stečenih na fakultetu.  Posjetitelji sajma mogli su uživati u raznolikoj ponudi proizvoda kao što su: batat, jabuke, med, vino, razni đemovi, proizvodi od sušenog voća i mnogi drugi. 

    Preko 50 izlagača se odazvalo na sajam, a ove godine su se u program uključili i članovi Udruge kuhara i slastičara Osječko-baranjske županije Ivona Đukić te učenici Ugostiteljsko-turističke škole Osijek sa stručnim nastavnikom Ivanom Gašpićem. Oni su pripremali jela od namirnica prikupljenih sa štandova izlagača lokalnih Obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstva te kreirali dodatnu ponudu. Tako su svi posjetitelji imali priliku kušati raznovrsna jela poput  juhe od bundeve, piletina u umaku od lješnjaka, pire od batata sa julienne povrćem i td.
 

Galerija slika

Podijeli