GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Restoran Dubrovnik na otoku Lopudu trazi kvalitetnog i iskusnog Å¡efa kuhinje.

Restoran je riblji i većinom su mediteranska jela. 120 sjedećih mjesta. Tražimo osobu koja ima iskustva rada u ribljem restoranu i pripremi tradicionalnih jela popud buzare, brodeta, popare. Nudimo smještaj, hranu i plaću po dogovoru. Radi se od 15.4 do 15.10. Mogucnost nakon obostranog zadovoljstva zapošljavanja kao stalnog sezonca. Više informacija možete dobiti na mob: 095/3931738


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A01 - Rozalija Neralić - 06

Autor: Rozalija Neralić


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 114

Autor: ROZALIJA NERALIĆ


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO