GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

PRISTUPNICA

Članstvo u HKS-u dijeli se na punopravno i potporno. Punopravni članovi mogu postati svi punoljetni kuhari i slastičari s hrvatskim državljanstvom, osobe koje su vezane uz kulinarsku struku ili samo žele podržavati rad Saveza, kao i kuhari iz drugih država mogu postati potporni članovi Saveza. 

Učlanjenje u HKS je vrijedno jer se time postaje član velike kulinarske obitelji koja svojim članovima omogućuje niz pogodnosti – od sudjelovanja na edukacijama i kreativnim radionicama, sudjelovanja na nizu manifestacija, kontaktiranje i druženje s kolegama u struci, mogućnost stalnog stručnog usavrÅ¡avanja i dr. Osim toga svaki član saveza besplatno prima naÅ¡e glasilo – časopis “Hrvatski kuhar”.

Godišnja članarina za pojedince iznosi 150 kn  za zaposlene osobe, a 70 kn za učenike, studente i umirovljenike. Ukoliko želite da vam izradimo i člansku iskaznicu trebat ćete doplatiti još 20 kn. Članarina za inozemstvo je nešto veća, zbog troškova slanja časopisa, i iznosi 30 €.

Za učlanjenje u HKS dovoljno je ispuniti niže navedeni formular, a nakon što ga primimo upisat ćemo vas u članstvo i poslati vam posljednji broj časopisa „Hrvatski kuhar“ te uplatnicu za članarinu.

 

ONLINE pristupnica

*obavezno ispuniti


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a01 - frane soza 03

Autor: FRANE SOŽA


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

c01 - tomislav karamarko 03

Autor: TOMISLAV KARAMARKO