GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

JADRANSKA ORADA NA DVA NAČINA SA VRTLARSKIM POVRĆEM I PALENTOM SA SALSOM OD SVJEŽIH RAJČICA

PAOLO ŠVERKO

Rad sa natjecanja “Zlatno sunce” u Primoštenu 2010.

JADRANSKA ORADA NA DVA NAČINA SA VRTLARSKIM POVRĆEM I PALENTOM SA SALSOM OD SVJEŽIH RAJČICA

File orade začinimo, popržimo na tavi, te dogotovimo prije serviranja u pećnici. Drugi file sameljemo, zatim začinimo te miksamo sa ostalim začinima. Smjesa mora biti kompaktna kad sjedinimo sve začine. Paštetu kuhamo u toploj kupki, a zatim serviramo vrtlarskim povrćem. File orade lagano zalijemo trščanskim umakom. Sufle serviramo na salsi od svježih rajčica.

SASTOJCI

• 10 dkg file orade
• 2 dkg češnjaka
• 4 dkg luka
• sol , papar

Sufle:
• 10 dkg file orade
• 2 dkg češnjaka
• 4 dkg luka
• sol , papar
• 4 dkg maslaca
• ½ jaja – bjelanjak
• 0,10 dcl vrhnja za kuhanje
• 10 dkg špinata


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 102

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

desert 1

Autor: Predrag Galjevski