GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

VOĆNI SLOŽENAC SNOVA

PREDRAG GALJEVSKI

Rad sa natjecanja “Zlatni grozd Međimurja” u Čakovcu.

VOĆNI SLOŽENAC SNOVA

U silikonski kalup nalijemo smjesu koju smo radili od koncentrata banana i parfe kreme. Kad se ohladi izvadimo iz kalupa i prelijemo sa otopljenim kakaom i uvaljamo u kakao. Otopimo čokoladu i uvaljamo u zapećene mljevene bademe i ukrasimo sa brusnicama. Torticu napravimo tako da biskvit ispečemo od sira, vrhnja i jaja sa brašnom i drugi dio tortice od čokolade , lješnjaka, brašna i jaja pečemo na foliji za pećenje – tanki biskvit. Kremu radimo od kruške koju smo mljeli i spojili sa parfeom , vrhnjem i malo želatine. Okruglice od lješnjaka radimo tako da biskvit sameljemo zajedno sa lješnjacima , dodamo maslac i oblikujemo . Ukrašavamo sa prstenima od čokolade

SASTOJCI

• 100 g kruške
• 50 g koncentrata od banane
• 10 g kakaa
• 100 g badema
• 50g oraha
• 200 g brašna
• 6 jaja
• 100 g parfe kreme
• 50 g slatkog vrhnja
• 100 g čokolade
• 1 dcl maslinovog ulja
• 20 g šećera
• 20 g brusnice


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A01 - Rozalija Neralić - 06

Autor: Rozalija Neralić


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

zlatni grozd - 124

Autor: PREDRAG GALJEVSKI