GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Sekcija ocjenjivača

Sekcija ocjenjivača Hrvatskog kuharskog saveza osnovana je 2007. s ciljem da se nivo ocjenjivanja na kulinarskim natjecanjima u Hrvatskoj podigne na još višu razinu. Članovi sekcije su vrsni kulinarski majstori koji su se godinama dokazivali radeći u struci ili su postigli zapažene uspjehe i rezultate na natjecanjima HKS-a. Kulinarska natjecanja u Hrvatskoj organizirana od strane HKS-a održavaju se po smjernicama WACS-a, a članove sekcije ocjenjivača pri ocjenjivanju primjenjuju WACS-ove kriterije ocjenjivanja.

Predsjednik Sekcije ocjenjivača Hrvatskog kuharskog saveza je Miroslav Dolovčak.

Ostali članovi sekcije ocjenjivača HKS-a:
Balent Vladimir, Crleni Damir, Čehić Toni, Čukelj Branko, Dolovčak Miroslav, Dragić Gostimir, Erceg Stanko, Hornung Marijan, Jurešić Marinko, Kalabrić Zdravko, Kuzminski Marija, Lukin Dragica, Milotić Franjo, Ognjenović Branko, Pentek Katarina, Perčinić Zdenko, Perić Robert, Perman Damir, Ribarević Ivo, Slavko Večerić, Trbušić Danica, Žufika Branko.

Kandidatati za članstvo u sekciji ocjenjivača su: Balent Matija, Biki Zoran, Bohorč Grozdana, Kozlina Mirjana i  Stanisavljević Zoran

Poslovnik možete preuzeti ovdje


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 102

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

B03 - Snježana Blažičko - 05

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ