GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Kuharski kup nastavlja se u Čakovcu

Hrvatski kuharski kup nastavit će sa natjecanjem 2. kola koji će se održati 3. i 4. studenog 2011. u hotelu “Park” u Čakovcu. Prijavljeni natjecatelji pripremat će hladna predjela od mesa zeca ili kunića, glavna jela od svinjskog buta i vina te deserte od krušaka, lješnjaka i kakaa.

Za sve sudionike osiguran je besplatan smještaj te osnovna namirnica u kategoriji B – svinjski but, a natjecatelji mogu koristiti vlastitu namirnicu.

U nastavku možete preuzeti propozicije i prijavu za natjecanje, a za sve informacije možete nas kontaktirati u Ured HKS-a.

Zlatni groz Međimurja – propozicije

Zlatni grozd Međimurja – prijava


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a01 - frane soza 03

Autor: FRANE SOŽA


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 114

Autor: ROZALIJA NERALIĆ


Desert

zlatni grozd - 124

Autor: PREDRAG GALJEVSKI