GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

12. Dani hrvatskog kulinarstva od 24.-27. studenog

Dani hrvatskog kulinarstva i ove će godine okupiti najbolje kuhare, slastičare i učenike u Hrvatskoj koji će se natjecati za najsjajnije medalje i titule državnih prvaka. Dvanaesta po redu, manifestacija će se održati od 24. do 27. studenog u hotelu Minerva u Varaždisnkim Toplicama.

Nakon što je Hrvatska već dobila jedanaest kuharskih i šest slastičarskih prvaka te devet škola čije su ekipe ponijele titulu najboljih, i ove godine održati će se skup najboljih u državi koji će pokušati upisati svoje ime među pobjednike na Danima hrvatskog kulinarstva.

No kao i svake godine osim natjecanja kuhara i slastičara u dvadesetak kategorija prilagođenih zaposlenicima svih vrsta objekata, od hotela i a la carte restorana pa do bolnica ili dječjih vrtića, u šest dana održati će se i brojne radionice, edukacije, prezentacije i okrugli stolovi, a sve s ciljem promocije kulinarske struke te stručnog usavršavanja svih zainteresiranih.

Preuzmite materijale za natjecanje u PDF formatu:

Opće informacije

Kamelija kup

Državno prvenstvo kuhara

Državno prvenstvo slastičara

Program

 

Za sve informacije obratite nam se u Ured HKS-a na e-mail hks@kuhar.hr ili tel. 042/30-00-22


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

hladno predjelo 1

Autor: Slađana Herman


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

zlatni grozd - 124

Autor: PREDRAG GALJEVSKI