GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Bjelovarski sajam

 

 

BJELOVARSKI  SAJAM

društvo s ograničenom odgovornošću za organiziranje sajmova i izložbi

Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 8,  p. p. 68

SAJAMSKI  PROSTOR  GUDOVAC

Telefon  043/238-840    Fax  043/238-841

www.bj-sajam.hr

MB 01190652  /  OIB 95270568579

 

Poštovani,

Pozivamo Vas da sudjelujete na 9. međunarodnom Pčelarskom sajmu – med u gastronomiji s pripremom slastica (medenjaka). Priprema slastica je natjecateljskog karaktera. Najbolje slastice će izabrati posebna komisija na čelu s renomiranim kuharima.

Natjecanje se odvija na dva nivoa budući u natjecanju sudjeluju i kuhari amateri. Sudionici trebaju donijeti već pripremljene medenjake na sajam, 2. veljače u Paviljon 1 do 10 sati.

Pozivaju se svi članovi Hrvatskog kuharskog Saveza te Saveza slastičara hrvatske da se pridruže i aktivno sudjeluju na ovom Pčelarskom sajmu.

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na mail ili telefon Božidara Miodragovića mkuharbj@gmail.com mob. 098 436 202,  091 211 99 33, najkasnije do 30. siječnja.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Uz srdačan pozdrav

 

Voditelj marketinga

Bjelovarskog sajma

Udruga kuhara                 Grada Bjelovara

 

TIHOMIR ČAUŠ, dipl. ing.                                                                 BOŽIDAR MIODRAGOVIĆ

 

BJELOVARSKI SAJAM d.o.o. upisan je u sudski registar kod Trgovačkog suda u Bjelovaru Rješenjem Tt-96/1050-2, MBS: 010017367 od 10. travnja 1996. godine.

Temeljni kapital iznosi 9.550.000,00 kuna, a sastoji se od dva poslovna udjela (Bjelovarsko-bilogorska županija 60% i Grad Bjelovar 40%) i uplaćen je u cijelosti..

Član uprave/likvidator: ZLATKO SALAJ, direktor.

Brojčana oznaka djelatnosti prema Obavijesti Državnog zavoda za statistiku: 82.30 – Organizacija sastanaka i poslovnih sajmova.

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A01 - Rozalija Neralić - 06

Autor: Rozalija Neralić


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 114

Autor: ROZALIJA NERALIĆ


Desert

c03 - predrag galjevski 03

Autor: PREDRAG GALJEVSKI