GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Održana kulinarska radionica u Daruvarskim Toplicama

U srijedu. 16.11. održana je specijalizirana kuharska radionica – Kreativna kuhinja: Svjetski trendovi u kulinarstvu u sklopu projekta TZ Daruvar-Papuk „Podizanje kvalitete gastro ponude na destinaciji“.

Turistička zajednica Daruvar – Papuk uz potporu Hrvatske turističke zajednice, te u suradnji s Hrvatskim kuharskim savezom, koji je ujedno i izvođač treninga, uz sudjelovanje renomiranih stručnih suradnika (moderatora), realizirali su edukaciju za javni i privatni sektor u turizmu na temu „Podizanje kvalitete gastro ponude na destinaciji“.

Cilj radionice je bio upoznati polaznike s važnošću edukacije osoblja u ugostiteljstvu kroz spektar turističkog radnika i na taj način podići kvalitetu gastro ponude na destinaciji.

Program radionice namijenjen je odabranim ciljnim skupinama odnosno kuharima u ugostiteljskim objektima sa područja TZ Daruvar – Papuk.

Radionicu su vodili Anđelko Levanić i Marija Kuzminski, redovni predavači na Hrvatskoj kulinarskoj akademiji, a obuhvaćeno je desetak korisnika koji su joj dali najviše ocijene.

U suradnji sa Daruvarskim Toplicama, radionica se održala u Hotelu Termal*** u kuhinji Restorana Tavernau osmosatnom programu.

Kako je izgledalo, možete provjeriti u galeriji.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A01 - Rozalija Neralić - 06

Autor: Rozalija Neralić


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

c02 - sladjana herman 09

Autor: SLAĐANA HERMAN