GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Bandić primio najbolje natjecatelje Hrvatskog kuharskog kupa

Povodom održanog kuharskog kupa Medeno srce Zagreba 2012/2013., zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas (28. listopad) u zgradi Gradske uprave  najbolje natjecatelje te predstavnike Hrvatskog kuharskog saveza, predsjednika Damira Crlenia i potpredsjednika Branka Čukelja.

Natjecanjem 5. kola Medeno srce Zagreba, završilo je osmo izdanje Hrvatskog kuharskog kupa, koje se održavalo u različitim gradovima Hrvatske, a finale se održalo u Zagrebu u hotelu Sheraton na kojem je pobjedniku Damjanu Draganiću uručena velika kristalna kuhača.

Čestitavši natjecateljima na odličnim rezultatima, gradonačelnik Bandić istaknuo je kako uvijek mogu računati na Grad budući da svojim kuhanjem promiču i Grad i cijelu Hrvatsku, a najbolje čeka novčana nagrada.

Predsjednik HKS-a Crleni zahvalio je gradonačelniku na podršci koju im pruža, te naglasio kako su u tijeku pripreme za Državno prvenstvo u Umagu koje će se održavati od 10. do 14. studenog ove godine, te pozvao i gradonačelnika da se pridruži na završnoj večeri kada će se proglasiti i pobjednik.

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 104

Autor: ZORAN HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

zlatni grozd - 122

Autor: ROZALIJA NERALIĆ