GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

CroTop10, Zagrebački velesajam,14. – 16. veljače

 

U  sklopu sajma inGa koji se održava od 14. do 16. veljače 2013. godine HKS i Zagrebački velesajam zajedno sa svojim partnerima organiziraju popratne sadržaje sajma u obliku natjecanja kuhara i slastičara u montažnim kuhinjama, prezentaciju i degustaciju autohtonih jela grada Zagreba, Zagrebačke i Varaždinske županije te kratke kulinarske radionice

 

14.02. četvrtak

11:00  – priprema i degustacija autohtonih jela Zagrebačke županije

12:30  – priprema i degustacija autohtonih jela Varaždinske županije

13:00  – priprema Vafla u montažnoj kuhinji, degustacija za posjetitelje

14:00  – priprema i degustacija autohtonih jela Zagrebačke županije

15:00  – priprema i degustacija autohtonih jela Varaždinske županije

17:00  – sati natjecanje prijavljenih parova u  ukrašavanje gotovih torti pripremljenih od DOLCELA proizvoda

18:30 –  ocjenjivanje i proglašenje pobjednika

Nagrade:

  1. Wellness vikend u hotelu Picok
  2. Tečaju kulinarske akademije u Trakošćanu, radionica prema izboru
  3. Košara Podravka proizvoda
  4. Poklon paketi Podravka

 

15.02.petak

10:00 – 18:00 natjecanje Cro Top 10

10:00  – sastanak s natjecateljima na prostoru natjecanja

10:30  – početak natjecanja – kvalifikacije

15:00  – objava finalista

15:30  – početak natjecanja – finale

17:30  – proglašenje rezultata i dodjela nagrada

12:00 Degustacija proizvoda tvrtke Dukat

17:00 Degustacija proizvoda tvrtke Dukat

11:00 – 17:00 – interaktivna radionica Sekcije za kulinarsku i slastičarsku artistiku

-  izrada eksponata od voća i povrća

-  radionica izrade jednostavnih dekorativnih elemenata od voća i povrća

 

16.02. subota                                                      

11:00 – 15:00 – dječji kutak, izrada maskote medvjedića Lina

10:30, 12:00, 13:00, 15,00 – kutak Podravka čajeva – degustacija

11:00 -   postavljanje i izrada Lino medvjedića od mufinna

13:00 –   priprema i degustacija autohtonih jela grada Zagreba

14:00 -   pečenje i mazanje palačinki s Lino ladom i marmeladom

15:00 –   priprema i degustacija autohtonih jela Varaždinske županije

17:00 –   priprema i degustacija autohtonih jela grada Zagreba


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a02 - sladjana herman 03

Autor: SLAĐANA HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b02 - sladjana herman 01

Autor: SLAĐANA HERMAN


Desert

c03 - predrag galjevski 03

Autor: PREDRAG GALJEVSKI