GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Dani hrvatskog kulinarstva

Dani hrvatskog kulinarstva i ove će godine okupiti najbolje kuhare, slastičare i učenike u Hrvatskoj koji će se natjecati za najsjajnije medalje i titule državnih prvaka. Manifestacija će se od 30. studenog do 05.prosinca održati u hotelu “Minerva” u Varaždinskim Toplicama.

Nakon što je Hrvatska već dobila osam kuharskih prvaka, jednu slastičarsku prvakinju koja je dav puta obranila svoju titulu te šest škola čije su ekipe ponijele titulu najboljih, i ove godine održati će se skup najboljih u državi koji će pokušati upisati svoje ime među pobjednike na Danima hrvatskog kulinarstva.

Osim natjecanja kuhara i slastičara u dvadesetak kategorija prilagođenih zaposlenicima svih vrsta objekata, od hotela i a la carte restorana pa do bolnica ili dječjih vrtića, u sedam dana održati će se i brojne radionice, edukacije, prezentacije i okrugli stolovi, a sve s ciljem promocije kulinarske struke te stručnog usavršavanja svih zainteresiranih.

Preuzmite materijale za natjecanje u PDF formatu:
Propozicije i prijava

ViÅ¡e informacija o prvenstvima te popise prijavljenih sudionika možete naći na stranicama ovih događanja unutar izbornika “Dani hrvatskog kulinarstva”.

Za sve informacije obratite nam se u Ured HKS-a na e-mail hks@kuhar.hr ili tel. 042/30-00-22

 

DHK 2012 letak A4


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a02 - sladjana herman 03

Autor: SLAĐANA HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b02 - sladjana herman 01

Autor: SLAĐANA HERMAN


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ