GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

DETALJAN PROGRAM DANA HRVATSKOG KULINARSTVA – ZA NATJECATELJE

Dragi natjecatelji 12. Dana hrvatskog kulinarstva,

još jednom Vam se zahvaljujemo na Vašoj prijavi.  I ove godine potrudili smo se osigurati Vam što bolje uvjete kako bi Vam lakše bilo demonstrirati Vaše kuharske i slastičarske vještine.
Mjesto susreta je ponovno Hotel Minerva u Varaždinskim Toplicama te Vas nestrpljivo iščekujemo.
Detalje oko Vašeg nastupa možete vidjeti u detaljnom programu kojeg možete preuzeti ovdje.

Želimo Vam puno uspjeha i sreće.
Hrvatski kuharski savez


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a03 - zeljko kukucka 03

Autor: ŽELJKO KUKUČKA


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

b02 - sladjana herman 01

Autor: SLAĐANA HERMAN


Desert

c03 - predrag galjevski 03

Autor: PREDRAG GALJEVSKI