GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Hrvatska kulinarska akademija – program radionica za proljetni ciklus 2013.

Aktivnosti Hrvatske kulinarske akademije nastavljaju se novom serijom seminara-kreativnih radionica. Program je pripremljen u skladu sa zahtjevima i prijedlozima dosadašnjih polaznika, svjetskim trendovima te sukladno zahtjevima tržišta. Svi seminari održavaju se u obnovljenom kabinetu Hrvatskog kuharskog saveza u sklopu hotela Trakošćan u Trakošćanu.
Glede iznijetog slobodni smo Vas pozvati da uputite svoje šefove kuhinja te kuhare ili slastičare na atraktivne radionice Hrvatske kulinarske akademije:

22.-23. siječnja,        Svjetski trendovi u gastronomiji……………………………………..1.400,00 kn
29.-30. siječnja,        Dekoracije od voće i povrća……………………………………………1.400,00 kn
05.-06. veljače,         Vegetarijanska kuhinja…………………………………………………1.500,00 kn
19.-20. veljače,          Finger food i mali zalogaji……………………………………………..1.400,00 kn
26.-27. veljače,         Jela svjetske kuhinje…………………………………………………….1.900,00 kn
07.-08. ožujka,         Uskršnji restoranski deserti i torte……………………………………2.000,00 kn
12.-13. ožujka,          Svjetski trendovi u slastičarstvu………………………………………1.400,00 kn

Program radionice:
1.    dan:       09:00 – 13:00 – 1. blok
13:00 – 14:00 – ručak
14:00 – 18:00 – 2. blok
2.    dan:       09:00 – 13:00 – 3. blok
13:00 – postav izložbenog stola i podjela uvjerenja, ručak i odlazak

Kotizacija za seminar uključuje: Jedno noćenje u dvokrevetnoj sobi na bazi punog pansiona, troškove organizacije, izrada skripte i popratnih materijala te kuharske bluze i kape sa znakom Hrvatskog kuharskog saveza. Doplata za još jedno noćenje iznosi 390,00 kn, a za jednokrevetnu sobu 100,00 kn po noćenju.
• Svaki sudionik dobiva Uvjerenje – certifikat o uspješnom završetku seminara.
• Članovi Hrvatskog kuharskog saveza ostvaruju pravo na popust od 150,00 kn.
• Svaki sudionik na poklon dobiva kuharsku kapu te kuharsku bluzu sa ušivenim logom  Hrvatskog kuharskog saveza

Po primitku Vaše prijave izdat ćemo Vam račun za osnovnu kotizaciju od 500,00 kn i koju je potrebno uplatiti prije održavanja seminara, a uplatom iste se potvrđuje prijava. Nakon održane radionice ispostaviti ćemo Vam račun sa preostalim iznosom do pune cijene radionice te korištenih usluga (jednokrevetna soba, dodatni obrok i sl.).

Za eventualne pojedinosti molimo Vas obratite se Uredu Saveza na telefon: 042/300-022.

Preuzmite detaljan program radionica ovdje
Preuzmite prijavnicu ovdje
Preuzmite popratni dopis ovdje

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 104

Autor: ZORAN HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

b03 - tomislav karamarko 02

Autor: TOMISLAV KARAMARKO


Desert

c01 - tomislav karamarko 03

Autor: TOMISLAV KARAMARKO