GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Hrvatski festival hrane i vina od 02. do 04. ožujka

Hrvatski festival hrane i vina održati će se od 02. do 04. ožujka u Areni Zagreb. U Areni Zagreb na više od 5000 kvadratnih metara svoje će proizvode direktno ponuditi desetcima tisuća posjetitelja proizvođači pršuta, kulena, sireva, ulja, rakija, vina i drugog iz svih hrvatskih regija. Hrvatski festival hrane i vina je prvi sveobuhvatni festival u Hrvatskoj specifično usmjeren na promociju nacionalne kuhinje. Program Festivala obuhvaća izlaganje, cooking show na dvije pozornice, kušanje vina i radionice u posebno za to uređenom prostoru, te prodaju proizvoda po festivalskim cijenama.

Kako Hrvatski festival hrane i vina ima za cilj dugoročno pomagati razvoj eno-gastro kulture, osniva zakladu Mladi kuhar s ciljem prikupljanja sredstva za dodatno školovanje talentiranih učenika koji sudjeluju na regionalnim i državnim natjecanjima.

Na samom festivalu  nastupiti će i članovi Hrvatskog kuharskog saveza te dati svoj obol u promociji nacionalne kuhinje. Stoga vas pozivamo da posjetite najveći eno-gastro događaj u regiji i podržite naše kuhare.

Za dodatne informacije i program događanja posjetite službenu stranicu festivala www.festivalhraneivina.hr


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A01 - Rozalija Neralić - 06

Autor: Rozalija Neralić


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 112

Autor: ZORAN HERMAN


Desert

Autor: DAMNJAN DRAGANIĆ