GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Hrvatski kuharski kup – poznati datumi drugog i trećeg kola

Drugo i treće kolo Hrvatskog kuharskog kupa održat će se u Solinu odnosno Bjelovaru.

Poznate su sve teme, a domaćini užurbano rade kako bi natjecateljima osigurali najbolje moguće uvjete za samo natjecanje. Podsjetimo, Hrvatski kuharski kup je ciklus od pet zasebnih natjecanja od kojih se prvo održava krajem turističke sezone u studenom pa u zimskim i proljetnim mjesecima prije početka turističke sezone sa završnim kolom u listopadu. Na taj način omogućeno je svim zainteresiranim sudionicima da sudjeluju na svim natjecanjima te osvoje titulu pobjednika kupa i prestižnu „kristalnu kuhaču“.

Nakon održanog prvog kola u Slavonskom Brodu, Solin i restoran Andrea domaćini su drugog kola. Natjecanje pod imenom “Zlatna Solinka” u organizaciji Udruge kuhara Splitsko-dalmatinske županije, održat će se od 07. do 09. veljače.
Napomena:  Zbog limitiranog prostora, broj prijava ograničen je na 8 ekipa.

Propozicije i program 2. kola preuzmite ovdje

Prijavnicu za natjecanje Zlatna Solinka preuzmite ovdje

Slijedeće kolo nakon Solina održat će se u Bjelovaru u domaćinstvu Udruge kuhara i slastičara Bilogore. Natjecanje “Bilogorsko kolo” održati će se u restoranu Šljukin Gon od 16. do 18. ožujka.
Napomena:  Zbog limitiranog prostora, broj prijava ograničen je na 8 ekipa.

Propozicije i program 3. kola preuzmite ovdje

Prijavnicu za natjecanje Bilogorkso kolo preuzmite ovdje

Sudionici natjecanja su isključivo članovi HKS-a, kuhari bez obzira na mjesto zaposlenja. Natjecanje je pojedinačno, a svaki natjecatelj može imati jednog pomoćnika. Natjecatelj može sudjelovati na svim natjecanjima, odnosno samo na odabranom natjecanju i to u svim ili samo u jednoj natjecateljskoj kategoriji. U slučaju ograničenog broja natjecatelja, prvenstvo sudjelovanja imaju natjecatelji koji sudjeluju u više kategorija, odnosno natjecatelji s većim brojem ostvarenih natjecanja u tekućoj godini.

Pravila Hrvatskog kuharskog kupa možete pronaći ovdje 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a02 - sladjana herman 03

Autor: SLAĐANA HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

zlatni grozd - 122

Autor: ROZALIJA NERALIĆ