GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Hrvatski kuharski kup – poznati datumi drugog i tre─çeg kola

Drugo i tre─çe kolo Hrvatskog kuharskog kupa odr┼żat ─çe se u Solinu odnosno Bjelovaru.

Poznate su sve teme, a doma─çini u┼żurbano rade kako bi natjecateljima osigurali najbolje mogu─çe uvjete za samo natjecanje. Podsjetimo, Hrvatski kuharski kup je ciklus od pet zasebnih natjecanja od kojih se prvo odr┼żava krajem turisti─Źke sezone┬áu studenom pa u zimskim i proljetnim mjesecima prije po─Źetka turisti─Źke sezone sa zavr┼ínim kolom u listopadu. Na taj na─Źin omogu─çeno je svim zainteresiranim sudionicima da sudjeluju na svim natjecanjima te osvoje titulu pobjednika kupa i presti┼żnu ÔÇ×kristalnu kuha─ŹuÔÇť.

Nakon odr┼żanog prvog kola u Slavonskom Brodu, Solin i restoran Andrea doma─çini su drugog kola. Natjecanje pod imenom “Zlatna Solinka” u organizaciji Udruge kuhara Splitsko-dalmatinske ┼żupanije, odr┼żat ─çe se od 07. do 09. velja─Źe.
Napomena: ┬áZbog limitiranog prostora, broj prijava ograni─Źen je na 8 ekipa.

Propozicije i program 2. kola preuzmite ovdje

Prijavnicu za natjecanje Zlatna Solinka preuzmite ovdje

Slijede─çe kolo nakon Solina odr┼żat ─çe se u Bjelovaru u doma─çinstvu Udruge kuhara i slasti─Źara Bilogore. Natjecanje “Bilogorsko kolo” odr┼żati┬á─çe se┬áu restoranu ┼áljukin Gon od 16. do 18. o┼żujka.
Napomena: ┬áZbog limitiranog prostora, broj prijava ograni─Źen je na 8 ekipa.

Propozicije i program 3. kola preuzmite ovdje

Prijavnicu za natjecanje Bilogorkso kolo preuzmite ovdje

Sudionici natjecanja su isklju─Źivo ─Źlanovi HKS-a, kuhari bez obzira na mjesto zaposlenja. Natjecanje je pojedina─Źno, a svaki natjecatelj mo┼że imati jednog pomo─çnika. Natjecatelj mo┼że sudjelovati na svim natjecanjima, odnosno samo na odabranom natjecanju i to u svim ili samo u jednoj natjecateljskoj kategoriji. U slu─Źaju ograni─Źenog broja natjecatelja, prvenstvo sudjelovanja imaju natjecatelji koji sudjeluju u vi┼íe kategorija, odnosno natjecatelji s ve─çim brojem ostvarenih natjecanja u teku─çoj godini.

Pravila Hrvatskog kuharskog kupa mo┼żete prona─çi┬áovdje┬á


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Vara┼żdin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A02 - Marko Jovanovi─ç - 04

Autor: MARKO JOVANOVI─ć


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohor─Ź


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: ┼Żeljko Be┼íeni─ç


Desert

zlatni grozd - 123

Autor: SNJE┼ŻANA BLA┼ŻI─îKO