GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Iz tiska izašao broj 35

Krajem srpnja iz tiska ja izaÅ¡ao novi broj časopisa „Kuhar“. U ovom broju možete čitati o aktivnostima Hrvatskog kuharskog saveza u proteklom periodu, a ističemo teme – Hrvatska autohtona kuhinja, pripreme kulinarske reprezentacije, izvjeÅ¡taje sa održanih natjecanja te vijesti iz rada Udruga. Časopis je poslan svim članovima HKS-a koji su platili članarinu za 2011. godinu.

Novi broj časopisa planiran je za kraj rujna.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a01 - frane soza 03

Autor: FRANE SOŽA


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 114

Autor: ROZALIJA NERALIĆ


Desert

c02 - sladjana herman 09

Autor: SLAĐANA HERMAN