GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Izabrano novo rukovodstvo Hrvatskog kuharskog saveza

U sklopu Dana hrvatskog kulinarstva, točnije, 30. studenog održana je izborna sjednica Skupštine Hrvatskog kuharskog saveza na kojoj su delegati iz cijele Hrvatske birali novo rukovodstvo Saveza za slijedeće 4 godine. Na funkciju predsjednika, u svom trećem mandatu, ponovno je izabran Damir Crleni iz Varaždina, a kao njegovi najbliži suradnici izabrani su, također ponovno, dopredsjednici Branko Čukelj iz Zagreba te Zoran Stanisavljević iz Umaga. U naredne 4 godine, Savezom će rukovoditi Upravni odbor od 9 članova kojeg će činiti, predsjednik, dopredsjednici i Marijana Škero, Katarina Pentek, Slaven Stegić, Miroslav Dolovčak, Jozo Gale i Dragan Visković.

Isto tako, birali su se i članovi ostalih radnih tijela i sekcija Hrvatskog kuharskog Saveza koja prenosimo u nastavku teksta.

U mandatu od 30.11.2011. do 30.11.2015. radna tijela HKS-a čine:

Predsjednik: Damir Crleni

Dopredsjednici: Branko Čukelj, Zoran Stanisavljević

Članovi Upravnog odbora: Damir Crleni, Branko Čukelj, Zoran Stanisavljević, Marijana Škero, Katarina Pentek, Jozo Gale, Slaven Stegić, Dragan Visković, Miroslav Dolovčak

Nadzorni odbor: Bohorč Bojan,  Perman Damir, Božo Lučić, Petar Papić i Branko Žufika.

Časni sud:  Erceg Stanko, Zdravko Kalabrić, Ivica Ljubek, Andrea Kovačević i Perčinić Zdenko.

Sekcija slastičara: Marijan Hornung (predsjednik), Dragica Lukin (dopredsjednica), Robert Perić (dopredsjednik), Kristijan Kodrić (tajnik)

Sekcija žena: Bojana Zenzerović (predsjednik), Grozdana Bohorč (dopredsjednica), Rozalija Neralić (dopredsjednik)

Sekcija za kulinarsku i slastičarsku artistiku: Marijan Bošnjak (predsjednik), Kaja Brajković (dopredsjednica), Dean Gluhak (dopredsjednik), Dražen Šafar (tajnik)


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A02 - Marko Jovanović - 04

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

zlatni grozd - 122

Autor: ROZALIJA NERALIĆ