GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Kulinarske radionice za amatere – tajne kuharskih majstora dostupne svima!

U sklopu hotela Trakošćan i vrhunsko opremljenog kulinarskog kabineta, Hrvatski kuharski savez već dugi niz godina educira profesionalne kuhare kroz tematske radionice. Prošle zime, vrata su otvorena svim kulinarskim zaljubljenicima koji bi kroz radionice željeli naučiti i nešto više.

Hrvatski kuharski savez je i ove zime pripremio seriju radionica kroz koje možete otkriti tajne kuharskog zanata vezane na pojedine teme.
Broj polaznika za radionice je ograničen te će se sudionici odrediti po redoslijedu prijave, odnosno uplaćene kotizacije. Sve radionice su osmišljene kao interaktivan rad od 4 sata u ugodnoj atmosferi, a cijena uključuje sve potrebne namirnice, pribor, prigodnu pregaču i popratni materijal te naravno degustaciju pripremljene hrane.

Prva radionica održat će se u subotu, 18. siječnja na temu „Tijesta“. Naučite kako pripremati sve vrste tijesta, za savršen klipič, za picu, za gibanicu. Dizana tijesta, vodena tijesta, tijesta za savijače, domaća i druga tijesta demonstrirat će vam Marija Kuzminski, kuharica hotela Turist, redovni predavač Hrvatske kulinarske akademije i osvajačica brojnih domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada.

A u subotu, 25. siječnja, naučite kako i u vlastitoj kuhinji pripremiti „hranu s nogu“ za sve prigode od Anđelka Levanića, državnog prvaka u kulinarstvu 2011. godine kojemu je priprema finger food-a i malih zalogaja jedna od užih specijalnosti. Sve što postoji u velikim porcijama može se uz malo više strpljenja i preciznosti pretvoriti u mali zalogaj te biti posluženo u gotovo svim prigodama.

Tijesta
voditelj: Marija Kuzminski
cijena: 150,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme održavanja: subota, 18. siječnja – 09:00 – 13:00 sati

Finger food i mali zalogaji
voditelj: Anđelko Levanić
cijena: 200,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme održavanja: subota, 25. siječnja – 09:00 – 13:00 sati

Prijavnicu za radionice preuzmite ovdje


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A03 - Snježana Blažičko - 02

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C03 - Marko Jovanović - 03

Autor: MARKO JOVANOVIĆ