GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

MEDENO SRCE ZAGREBA – PROPOZICIJE NATJECATELJA

Natjecanjem petog kola “Medeno srce Zagreba”, zavrÅ¡it će deseto izdanje Hrvatskog kuharskog kupa, festivala u cjelini povezanih pet kulinarskih manifestacija koje se na zadane teme održavaju diljem Hrvatske. Tijekom 2014. i u prvoj polovici 2015. godine održana su natjecanja u Vinkovcima, Kutini, Donjoj Stubici i Bjelovaru, a posljednje se održava 5. i 6. listopada u Zagrebu u hotelu Sheraton. Ukupni poredak u Hrvatskom kuharskom kupu dobiva se zbrajanjem bodova pojedinog natjecatelja ostvarenih u sve tri kategorije natjecanja te najbolji osvaja veliku kristalnu kuhaču.

Prema dosadašnjim rezultatima borba za veliku kristalnu kuhaču i ostale vrijedne nagrade vodit će se između Marije Bošnjak i Ante Ojdanića. Razlika u bodovima između vodećih nije nedostižna pa možemo očekivati veoma zanimljiv dvoboj te  neizvjesnost do samog kraja natjecanja.

Natjecanje 5. kola održat će se u organizaciji Udruge kuhara grada Zagreba koja najavljuje i brojna iznenađenja za uzvanike večere.

 

Propozicije natjecanja preuzmite ovdje.

Prijavnicu za natjecanje preuzmite ovdje.

 

HRVATSKI KUHARSKI KUP 2014./2015. – UKUPNI POREDAK
Poredak Ime i prezime, Objekt Ukupno bodova
1 Marija BoÅ¡njak, U.K. Vukovarsko – srijemske županije 1075
2 Ante Ojdanić, Design hostel Goli&Bosi, Split 960
3 Anđelko Pomper, Hotel Varaždin – Univerzal d.o.o., Varaždin 520
4 Tihomir Krijan, Hotel Art, Sedis d.o.o., Slavonski Brod 295
5 Danijela Crnjak Andri, GastroGar, Garešnica 260
6 Mateo Roštan, Paradiso, Virje 240
7 Ivanka Petriško, Terme Jezerčica, Donja Stubica 230
8 Antonio Brletić, Hotel & Spa IADERA Falkensteiner 200
9 Mihael Kapeš, Hotel Turist, Varaždin 180
10 Erich Glavica, ERIX d.o.o., Koprivnica 170
11 Antonio Bukvić, Restoran Podravska Klet, Podravka d.d., Koprivnica 160
12 Ksenija Sabo, Srednja strukovna Å¡kola Vinkovci 155
13 Veronika Glibušić, Srednja strukovna škola Vinkovci 155
14 Ivan Tomas, Restoran Fontana, Varaždin 145
15 Marta Jukić, Đakovo 85
16 Luka Radić, Restoran Antonijo, Rogoznica 85
17 Martina Alilović, Srednja strukovna škola Vinkovci 70
18 Ana Å injori, Srednja strukovna Å¡kola Vinkovci 60
19 Andrija Barišić, Svečana dvorana Lucija, Vinkovci 50
20 Krešimir Jurić-Orlić, Oprisavci 45
21 Klara Drvenkar, Srednja strukovna Å¡kola Vinkovci 40

URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

hladno predjelo 1

Autor: Slađana Herman


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b01 - paolo sverko 03

Autor: PAOLO Å VERKO


Desert

desert 1

Autor: Predrag Galjevski