GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

NOVA SEZONA KULINARSKIH RADIONICA U TRAKOŠĆANU

Aktivnosti Hrvatske kulinarske akademije nastavljaju se novom serijom seminara-kreativnih radionica. Program je pripremljen u skladu sa zahtjevima i prijedlozima dosadašnjih polaznika, svjetskim trendovima te sukladno zahtjevima tržišta. Svi seminari održavaju se u kabinetu Hrvatskog kuharskog saveza u sklopu hotela Trakošćan u Trakošćanu.

Hrvatska kulinarska akademija će nadoponjivati jesenski program sa dodatnim radionicama te nam svoje prijedloge možete poslati na e-mail: hks@kuhar.hr a mi ćemo se potruditi da Vam želje i uslišimo.

Glede iznijetog slobodni smo Vas pozvati da uputite svoje šefove kuhinja te kuhare ili slastičare na atraktivne radionice Hrvatske kulinarske akademije:

01.-02. listopada,   Pripreme za kulinarska natjecanja……………………………………..1.200,00 kn
15.-16.. listopada,   Kreativna kuhinja: Restoranski deserti……………………………….1.300,00 kn
20.-21. listopada,    Kreativna jela od morskih i slatkovodnih riba……………………..1.400,00 kn
27.-28. listopada,   Dekoracija od voća i povrća – prva razina…………………………….1.200,00 kn
10.-11. studeni,     Svjetski trendovi u gastronomiji: autohtona hrvatska jela…….1.200,00 kn

Program radionice:
1. dan:
09:00 – 13:00 – 1. blok
13:00 – 14:00 – ručak
14:00 – 18:00 – 2. blok

2. dan:
09:00 – 13:00 – 3. blok
13:00 – postav izložbenog stola i podjela uvjerenja, ručak i odlazak

Kotizacija za seminar uključuje: Jedno noćenje u dvokrevetnoj sobi na bazi punog pansiona, troškove organizacije, izrada skripte i popratnih materijala te kuharske kape sa znakom Hrvatskog kuharskog saveza. Doplata za još jedno noćenje iznosi 400,00 kn, a za jednokrevetnu sobu 100,00 kn po noćenju.
• Svaki sudionik dobiva Uvjerenje – certifikat o uspješnom završetku seminara.
• Članovi Hrvatskog kuharskog saveza ostvaruju pravo na popust od 150,00 kn.
• Svaki sudionik na poklon dobiva kuharsku kapu sa ušivenim logom HKS-a

Po primitku Vaše prijave izdat ćemo Vam račun za osnovnu kotizaciju od 500,00 kn i koju je potrebno uplatiti prije održavanja seminara, a uplatom iste se potvrđuje prijava. Nakon održane radionice ispostaviti ćemo Vam račun sa preostalim iznosom do pune cijene radionice te korištenih usluga (jednokrevetna soba, dodatni obrok i sl.).

Za eventualne pojedinosti molimo Vas obratite se Uredu Saveza na telefon: 042/300-022.

Prijavnicu za radionice preuzmite ovdje

Najave radionica možete pogledati i u galeriji:


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a01 - frane soza 03

Autor: FRANE SOŽA


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

b02 - sladjana herman 01

Autor: SLAĐANA HERMAN


Desert

c02 - sladjana herman 09

Autor: SLAĐANA HERMAN