GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

ODRŽAN 12. TRADICIONALNI PIKNIK UDRUGE KUHARA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

U utorak, 02.08.2016. održan je 12. tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije. Piknik je po četvrti put održan u Beletincu kod Varaždina na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec.

Ovom tradicionalnom i neformalnom druženju Udruge kuhara Varaždinske županije prisustvovali su članovi Hrvatskog kuharskog saveza s svojim obiteljima. Dan je proveden u predivnom okruženju ribnjaka ŠRK „Keder“ Beletinec, prekrasnoj prirodi, društvu, zabavnim, društvenim i sportskim igrama te odličnoj hrani koji su pripremili domaćin, ŠRK „Keder“, te članovi Udruge.

Nakon okupljanja na ribnjacima, oni s malo boljom kondicijom i željom za planinarenjem krenuli su na  Pokojec, dok se ostatak okušao u ribolovu uz pomoću iskusnih ribiča ŠRK „Keder“ te u pripremi šarana na rašljama. U poslijepodnevnim satima održana je i kraća nogometna utakmica članova te popularna kartaška igra „Bela“.

Udruga kuhara Varaždinske županije zahvaljuje svim članovima i gostima na prisustvovanju i ugodnom druženje u predivnom okruženju ribnjaka ŠRK „Keder“ te sve srdačno pozdravlja do sljedećeg druženja.

 

Predsjednik Udruge, Bojan Bohorč i

Tajnik Udruge,  Damir Crleni

 

Ljepote krajolika i ribnjaka, kao i nekoliko fotografija sa druženja možete pronaći u galeriji.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 102

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

Autor: DAMNJAN DRAGANIĆ