GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Održana prva od dvije edukativne kulinarske radionice u suradnji sa Srednjom školom Zabok

Hrvatska kulinarska akademija gostovala je u Srednjoj školi Zabok u sklopu projekta Promocija zanimanja. S ciljem podizanja kvalitete ugostiteljsko-turističkih kadrova, a time i jačanja ukupne turističke konkurentnosti Hrvatske, u utorak 22. travnja, u prostorima kabineta Srednje škole Zabok, predavači Akademije, Anđelko Levanić i Grozdana Bohorč prenijeli su sudionicima svoje znanje na temu Finger food i mali zalogaji. Na jednodnevnoj radionici sudjelovali su ponajbolji učenici spomenute škole od prvog do trećeg razreda koji pohađaju obrazovni smjer kuhar. U planu je još jedna radionica, 29. travnja sa temom Svjetski trendovi u kulinarstvu.

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a02 - sladjana herman 03

Autor: SLAĐANA HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

c01 - tomislav karamarko 03

Autor: TOMISLAV KARAMARKO