GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Održana sjednica Skupštine HKS – a

U utorak 28.02. u hotelu “Trakošćan” održana je izvještajna sjednica Skupštine Saveza. U sklopu sjednice razmatralo se izvješće rukovodstva Saveza o poslovanju za 2011. godinu. Nakon što je prihvaćeno pozitivno izvješće Nadzornog odbora koji je ustvrdio da je poslovanje bilo uredno, svoj izvještaj delegatima je prenio i predsjednik Saveza Damir Crleni, koji je također jednoglasno prihvaćen. Druga značajna točka dnevnog reda bila je definiranje programa rada i financijskog plana HKS – a za 2012. godinu koji je već ranije razmatran a sada i potvrđen.

Na prijedlog Upravnog odbora donijete su određene manje izmjene Statuta HKS – a te Poslovnika o radu Upravnog i Nadzornog Odbora, Časnog suda te Poslovnik Sekcije ocjenjivača.

Također, dogovoreni su i detalji oko sazivanja Skupština u većini županijskih Udruga na kojima će biti prisutni i članovi rukovodstva Saveza , a sa ciljem pokretanja aktivnosti unutar Saveza. Prve sjednice Skupština biti će 6. ožujka i to u Kutini i Zagrebu , a članovi Udruga te svi ostali zainteresirani biti će pismeno pozvani na iste.

Slike sa Skupštine možete pogledati u galeriji


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

hladno predjelo 1

Autor: Slađana Herman


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

B03 - Snježana Blažičko - 05

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO