GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

ODRŽANE RADIONICE AKADEMIJE U SURADNJI S NACIONALNOM UDRUGOM OBITELJSKI I MALI HOTELI

Hrvatski kuharski savez nastavio je suradnju s Nacionalnom udrugom Obiteljskih i malih hotela te su zajedničkim snagama organizirali 3 različite specijalizirane radionice  u cilju dodatne edukacije kuhara i slastičara, članova obiteljskih i malih hotela Hrvatske.

U studenom i prosincu, u kuharskom kabinetu Hrvatske kulinarske akademije u sklopu hotela Trakošćan, radionice je posjetilo 20-ak kuhara i slastičara – članova spomenute Udruge. Sudjelovali su na slijedećim radionicama:

1)Kreativna kuhinja kontinentalne Hrvatske prema sezonskim namirnicama
Datum održavanja:03.-04. prosinca 2015.Predavač: Marija Kuzminski

2)Kreativna kuhinja Dalmacije prema sezonskim namirnicama
Datum održavanja:08.-09. prosinca 2015.       Predavač: Dragan Visković

3)Kreativna kuhinja Istre i Kvarnera prema sezonskim namirnicama
Datum održavanja:10.-11. prosinca 2015.      Predavač: Dragan Visković

Cilj radionica jest upoznati sudionike sa novim tehnologijama pripreme i pristupa hrani u okvirima tržišnih trendova. Praktičnim vježbama povećati razinu stručnosti i potrebnih vještina sa ciljem podizanja opće kvalitete i usluge na viši nivo. Tradicijska klasična jela pripremati na jedan novi, moderniji način, a ipak zadržati okuse i mirise u okvirima podneblja.
Na svakoj od navedenih dvodnevnih radionica, sudionici su imali priliku slušati i predavanje o vegetarijanskoj kuhinji gđe. Romine Mlinarević.

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A02 - Marko Jovanović - 04

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

Autor: DAMNJAN DRAGANIĆ