GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Podravkino natjecanje kuhara amatera

U sklopu Dana hrvatskog kulinarstva ove godine će se, po prvi put, održati natjecanje amaterskih kuhara. Kroz tri dana u montažnim kuhinjama u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama, natjecat će se amateri uz pomoć Podravkinih gastropromotora. U subotu, nedjelju i ponedjeljak takmičit će se po njih troje, a pobjednici će imati priliku iskazati se u finalu u utorak. Najbolji natjecatelj u finalu po stručnom mišljenju Sekcije ocjenjivača HKS-a dobiva vrijednu nagradu sponzora.

Svaki sudionik imat će 40 minuta za pripremu glavnog jela koristeći Podravkine namirnice koje će mu biti prezentirane tek prije samog početka natjecanja.
Ukoliko se želite natjecati, potrebno je doći sat vremena prije početka natjecanja u subotu (dakle, u 15 sati) i donijeti jednu praznu ambalažu bilo kojeg Podravkinog proizvoda te se javiti na Info pult HKS-a. Nasumičnim izvlačenjem odlučit će se koja tri natjecatelja će raditi u subotu, odnosno nedjelju ili ponedjeljak.

RASPORED NATJECANJA:
26.11. subota
16:00-17:00    Podravkino natjecanje kuhara amatera, 1. grupa

27.11. nedjelja
14:30-15:30    Podravkino natjecanje kuhara amatera, 2. grupa

28.11 ponedjeljak
14:30-15:30    Podravkino natjecanje kuhara amatera, 3. grupa

29.11. utorak
13:00-14:00    Podravkino natjecanje kuhara amatera, finale


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a01 - frane soza 03

Autor: FRANE SOŽA


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 112

Autor: ZORAN HERMAN


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ