GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Potpisani ugovor sa Ministarstvom turizma

U srijedu, 20.07., ministar turizma Anton Kliman je na seoskom turističkom gospodarstvu Kezele potpisao  ugovore s korisnicima programa Strukovne udruge. U ime Hrvatskog kuharskog saveza, Ugovor je potpisao predsjednik Damir Crleni.

Programom Strukovne udruge strukovnim se udrugama sufinanciraju projekti stručnog osposobljavanja i usavršavanja, projekti koji promiču uvođenje inovativnosti, upravljanje destinacijom, održivi turizam, novi turistički proizvod te socijalni turizam i drugi posebni oblici turizma.

„Strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu važan su partner Ministarstva turizma te sudionik razvoja inovativnosti, upravljanja destinacija, kreiranja novih turističkih obaveza te edukacije. Stoga potičemo kvalitetu njihovih projekata i programa, vrednujući prije svega izvrsnost, ali i održivost te društvenu odgovornost. Dali smo prednost onim udrugama koje će na odabranim projektima i programima zaposliti mlade osobe ili osobe s invaliditetom kako bismo u sklopu razvoja turizma, vodili brigu i o njegovoj društvenoj važnosti i vrijednosti“, rekao je ministar.

Uz ministra na potpisivanju ugovora sudjelovala je pomoćnica ministra turizma Olivera Shejbal, a u ime korisnika sudionicima se obratio vlasnik seoskog gospodarstva Janko Kezele.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a01 - frane soza 03

Autor: FRANE SOŽA


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b03 - tomislav karamarko 02

Autor: TOMISLAV KARAMARKO


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO