GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Poziv na 9. Tradicionalni piknik Udruge Kuhara Varaždinske županije

U utorak, 30.07.2013. održati će se 9. tradicionalni kuharski piknik Udruge kuhara Varaždinske županije u Beletincu kod Varaždina na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec.

Udruga kuhara Varaždinske županije poziva vas, članove Hrvatskog kuharskog saveza, da se pridružite sa članovima svoje obitelji u tradicionalnom i neformalnom druženju kuhara Varaždinske županije, po prvi puta u predivnom okruženju ribnjaka „ŠRK Keder Beletinec“ te da provedete dan u prekrasnoj prirodi, društvu, zabavnim, društvenim i sportskim igrama te odličnoj hrani koju će pripremiti članovi Udruge.
Okupljanje će biti na ribnjacima, na dan piknika, do najkasnije 9:00 sati, kada je planiran zajednički polazak na Čevo (cca sat vremena pješice gore i sat vremena dolje) te kasnije druženje na ribnjacima.
Kotizacija za sudjelovanje na pikniku iznosi 50 kn za članove Udruge kuhara Varaždinske županije (plaća se po dolasku) dok su ostali gosti oslobođeni plaćanja iste.
Molimo Vas da dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka 23.07. na broj 098/705-498 (Bojan Bohorč).

Ljepote krajolika i ribnjaka, kao i nekoliko fotografija sa prijašnjih druženja pogledajte u vezanoj galeriji, a informacije o Čevu na slijedećim linkovima:
Čevo
Cevo

Napomena:
Dolazak  automobilima je moguć. Za strastvene ribolovce mogući je ribolov na ribnjacima te u tom slučaju molimo da ponesete svoju opremu. Preporučamo i “lov“ na vrganje i foto lov te molimo vodite računa i o prikladnoj obući i odjeći.

Do druženja na pikniku, srdačno Vas pozdravljamo.

Predsjednik Udruge,           Tajnik Udruge,
Bojan Bohorč                          Damir Crleni

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a01 - frane soza 03

Autor: FRANE SOŽA


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ