GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Poziv na tradicionalni kuharski piknik

U utorak, 31.07.2012. održati će se 8. tradicionalni kuharski piknik Udruge kuhara Varaždinske županije u planinarskom domu Ravne Gore (u neposrednoj blizini Trakošćana).

Udruga kuhara Varaždinske županije poziva članove Hrvatskog kuharskog saveza da se pridružite sa članovima svoje obitelji u tradicionalnom i neformalnom druženju kuhara Varaždinske županije, po prvi puta na Ravnoj Gori, te da provedu dan u prekrasnoj prirodi, društvu, zabavnim, društvenim i sportskim igrama te odličnoj hrani koju će pripremiti članovi Udruge.

Kotizacija za sudjelovanje na pikniku iznosi 50 kn za članove Udruge kuhara Varaždinske županije (plaća se po dolasku) dok su ostali gosti oslobođeni plaćanja iste.

Okupljanje će biti na parkiralištu kod dvorca Trakošćan, na dan piknika, do najkasnije 9:00 sati, kada je planiran zajednički polazak na Ravnu Goru. Dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do ponedjeljka 23.07. na broj 098/705-498 (Bojan Bohorč).

NAPOMENA: Dolazak u planinarski dom moguć je kako pješačkim stazam tako i automobilima. Postoji mogućnost noćenja u planinarskom domu po cijeni od 130kn, odnosno 65kn za članove bilo kojeg planinarskog društva (samo noćenje, bez kupaonica uz doručak pripremljen od Udruge kuhara Varaždinske županije). Za dodatne informacije o Ravnoj Gori, i planinarskom domu možete saznati na www.pdravnagora-vz.com

Ljepote Ravne gore možete vidjeti u kratkom videu ovdje

Fotografije sa prijašnjih druženja:


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A01 - Rozalija Neralić - 06

Autor: Rozalija Neralić


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ