GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Poziv za sudjelovanje na 2. kolu Kup natjecanja u Čakovcu!!

Poštovani, pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na 2. kolo Kup natjecanja!
Dokumenat za prijavu možete skinuti ovdje.

 

HRVATSKI KUHARSKI KUP 2012.

Generalni pokrovitelj: PODRAVKA d.d.

Natjecanje: Zlatni grozd Međimurja

Čakovec, 7.- 8. studeni 2012. (srijeda – četvrtak)

Hotel “Park”


KATEGORIJA A:

Svečana hladna plata pripremljena od riječne ribe i povrća

- pripremljeno za 12 osoba, prilagođeno posluživanju s buffet stola

- dva (2) puta servirano na tanjuru za 1 osobu

KATEGORIJA  B:

Toplo glavno jelo s prilogom pripremljeno od svinjskog buta, vina i prosa

- pripremljeno za 12 osoba / prezentirano u toplim kupkama za serviranje s buffet stola

- dva (2) puta servirano na tanjuru s prilogom za jednu osobu
KATERGORIJA C:

Hladni desert pripremljen od kestena i bijele čokolade

- pripremljen i serviran za 12 osoba, prilagođeno posluživanju s buffet stola

- dva (2) puta serviran za jednu osobu

Pravila i uvjeti sudjelovanja:,

Domaćin osigurava osnovnu namirnicu u kategoriji B – svinjski but

Natjecatelji mogu koristiti vlastitu namirnicu.

Organizator osigurava besplatan smještaj za natjecatelje u dvokrevetnim sobama.

Dolazak natjecatelja u hotel „Park“:

Srijeda            7. XI                do 17:00

Odlazak natjecatelja iz hotela:

Petak             9. XI                08:00 – 12:00

Zadnji rok prijave:Četvrtak         31. X  

Broj prijava ograničen je na 12. Prijavljeni natjecatelji odrediti će se prema redoslijedu prijave. Prednost kod prijave imaju natjecatelji koji se natječu u sve 3 kategorije.

Pred priprema namirnica je dopuštena u opsegu i prema procijenjenoj potrebi natjecatelja u kategorijama A i C.

 

“Zlatni grozd Međimurja”

Hotel “Park”, 7.- 8. studeni 2012., Čakovec

 

PROGRAM NATJECANJA

 

1. dan, srijeda                        07. XI

do 17:00          – smještaj sudionika natjecanja u hotel

17:30               – sastanak s natjecateljima

18:00               – zajednička večera

19:00-23:00     – rad u kuhinji

2. dan, četvrtak         08. XI

od 06:00          – rad u kuhinji

12:00               – ocjenjivanje toplih jela – 2 tanjura

- komentar toplih jela od strane ocjenjivačkog suda

13:30 -14:00    – ručak za natjecatelje

16:00               – ocjenjivanje deserta

17:30               – ocjenjivanje svečane hladne plate

19:00               – ocjenjivanje toplih jela – tople kupke

- komentar hladnih plata i deserta od strane ocjenjivačkog suda

20:00               – svečana večera i dodjela priznanja

 

3. dan, petak              09. XI

do 12:00          – odlazak sudionika natjecanja

 

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a03 - zeljko kukucka 03

Autor: ŽELJKO KUKUČKA


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b03 - tomislav karamarko 02

Autor: TOMISLAV KARAMARKO


Desert

c01 - tomislav karamarko 03

Autor: TOMISLAV KARAMARKO