GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Primaju se prijedlozi za dodjelu nagrada HKS-a članovima

Temeljem Odluke o ustanovljenju nagrada i priznanja, te kriterija za njihovu dodjelu, molimo predstavnike udruga da nam na adresu ureda (mail ili poštom) dostave prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Hrvatskog kuharskog saveza od strane udruge, a najkasnije do 1.11.2014.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 099

Autor: ROZALIJA NERALIĆ


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

B03 - Snježana Blažičko - 05

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ