GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Primaju se prijedlozi za dodjelu nagrada HKS-a članovima

Temeljem Odluke o ustanovljenju nagrada i priznanja, te kriterija za njihovu dodjelu, molimo predstavnike udruga da nam na adresu ureda (mail ili poštom) dostave prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Hrvatskog kuharskog saveza od strane udruge, a najkasnije do 1.11.2014.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a03 - zeljko kukucka 03

Autor: ŽELJKO KUKUČKA


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b01 - paolo sverko 03

Autor: PAOLO Å VERKO


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO