GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Radionica “Svjetski trendovi u kulinarstvu” na programu Akademije

U sklopu hotela Trakošćan i vrhunsko opremljenog kulinarskog kabineta, Hrvatski kuharski savez već dugi niz godina educira profesionalne kuhare kroz tematske radionice.

Do jeseni kada će Hrvatski kuharski savez organizirati 20tak radionica na različite teme u ponudi je radionica “Svjetski trendovi u kulinarstvu”.
Oslobodite svoje termine za 19. i 20. svibnja kada će Vas državni kuharski prvak iz 2011. godine, Anđelko Levanić, upoznati s pripremom jela u skladu sa posljednjim svjetskim trendovima. Anđelko je bio sudionik najvećih kuharskih smotri poput Global Chefs Challenge i Kulinarske olimpijade te je nedavno sudjelovao i na Svjetskom kulinarskom kupu u Luksemburgu gdje se uz ostale članove svog tima vratio sa srebrnom medaljom i mnogobrojnim znanjima o posljednjim trendovima u svjetskoj gastronomiji. Na radionici ćete ćuti što je in a što je out,  uz vodstvo predavača vidjeti nekoliko novih načina pripreme kako tradicionalnih tako i novijih jela, različite načine serviranja, proći kroz nagrađene radove sa Svjetskog kulinarskog kupa te imati priliku upiti mnoga kuharska znanja jednog od najnagrađivanijeg hrvatskog kuhara.

Broj polaznika za radionice je ograničen te će se sudionici odrediti po redoslijedu prijave, odnosno uplaćene kotizacije. Radionice za profesionalce su osmišljene kao interaktivan rad od tri bloka po 4 sata u ugodnoj atmosferi, a pribor, namirnice, smještaj u dvokrevetnim sobama sa punim pansionom, popratni materijal te naravno degustacija pripremljene hrane ulaze u cijenu. A svaki sudionik na poklon dobiva i kuharsku kapu. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 200,00 kn, a na radionici se može sudjelovati i bez usluge noćenja. U tom slučaju cijena seminara umanjuje se za 400,00 kn.  Svaki sudionik dobiva Uvjerenje – certifikat o uspješnom završetku seminara, a članovi Hrvatskog kuharskog saveza ostvaruju i pravo na popust od 150,00 kn.

Svjetski trendovi u kulinarstvu
voditelj: Anđelko Levanić
cijena: 1.200,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme i program održavanja: utorak 19.05. (1. dan): 10:00 – 14:00 – 1. blok
14:00 – 15:00 – pauza za ručak
15:00 – 19:00 – 2. blok
srijeda 20.05. (2. dan): 09:00 – 13:00 – 3. blok
13:00 – postav izložbenog stola i podjela uvjerenja, ručak i odlazak

Prijavnicu za radionicu preuzmite ovdje

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 102

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

c02 - sladjana herman 09

Autor: SLAĐANA HERMAN