GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Radionice Akademije održane i u Dubrovniku

Hrvatska kuharska akademija „otputovala“ je u Dubrovnik, u Importanne Resort kako bi specijaliziranim kuharskim radionicama još bolje pripremila zaposlenike spomenute hotelske kuće za nadolazeću sezonu te stručnim usavršavanjem njihovih kuhara i slastičara unaprjedila kvalitetu gastronomske ponude u njihovim objektima, a samim time i cjelokupnog hrvatskog kulinarstva.

Od 05. do 08. ožujka, pod stručnom vodstvom predavača Šimea Vučetića, Tomislava Karamarka i Jožefa Oselia na radionici je zdušno sudjelovalo sveukupno 12 kuhara. Prezentirana su jela mediteranske kuhinje, kako kulinarske baštine tako i jela kreativne kuhinje s tradicionalnim mediteranskim namirnicama, moderni način prezentiranja i posluživanja te mnoštvo malih i korisnih kuharskih trikova u pripremanju doručka u hotelima s 4 i 5 zvjezdica.

Nakon četiri dana koliko je radionica trajala, na zaposlenicima Imoprtanne Resorta ostalo je da novodobiveno znanje prenesu na menije i tanjure svojih restorana te time ponude novitete u nadolazećoj sezoni.

Sudionici radionica:
Anita Šimunović
Ivana Miloš
Marija Musladin
Ana Marija Kraljević
Ana Marija  Glasnović
Domagoj Maslać
Ivan Miličević
Ivanka Radulović
Vesna Jarnević
Damir Bajo
Zdenka Kalacanović
Antonija Lešević
Mario Kulaš


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

hladno predjelo 1

Autor: Slađana Herman


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 112

Autor: ZORAN HERMAN


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ