GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Radionice hrvatske kulinarske Akademije u 2011.

Aktivnosti Hrvatske kulinarske akademije nastavljaju se novom serijom seminara-kreativnih radionica. Program se održava uz potporu Ministarstva turizma, a pripremljen je u skladu sa zahtjevima i prijedlozima dosadašnjih polaznika, svjetskim trendovima te sukladno zahtjevima tržišta. Svi seminari održavaju se u privremenom kabinetu HKS-a u sklopu hotela “Minerva” u Varaždinskim Toplicama.

Kotizacija za seminar uključuje: troškove smještaja na bazi dva pansiona u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama za višednevne seminare, troškove organizacije i pratećih materijala. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 200,00 kn.

• Svaki sudionik dobiva Uvjerenje – certifikat o uspjeÅ¡nom zavrÅ¡etku seminara.

• Članovi Hrvatskog kuharskog saveza ostvaruju pravo na popust od 150,00 kn.

• Polaznici, odnosno tvrtke čiji polaznici sudjeluju na tri i više seminara imaju

dodatnih 5% popusta.

• Svaki sudionik na poklon dobiva kuharsku kapu te kuharsku bluzu sa ušivenim logom Hrvatskog kuharskog saveza

Da bi ostvarili pravo na popust polaznici moraju imati uplaćenu članarinu za 2011. godinu (godišnja članarina iznosi 120,00 kn). Za eventualne pojedinosti molimo Vas obratite se Uredu Saveza na telefon: 042/200-351.

Kako je broj polaznika ograničen (seminari se realiziraju u grupama do 10 polaznika) sudionici će se odrediti po redoslijedu prijave, odnosno uplaćene kotizacije.

Po primitku Vaše prijave izdat ćemo Vam račun za osnovnu kotizaciju od 500,00 kn jednaku za sve radionice i koju je potrebno uplatiti prije održavanja seminara, a uplatom iste se potvrđuje prijava. U slučaju ne dolaska polaznika na radionicu HKS ne vrši povrat iznosa osnovne kotizacije.

Sudjelovanje na seminarima možete najaviti i telefonski. U tom slučaju rezervirati ćemo Vam mjesto u grupi. Vaša rezervacija vrijedi do službene prijave, najkasnije 7 dana prije početka seminara.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a03 - zeljko kukucka 03

Autor: ŽELJKO KUKUČKA


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b01 - paolo sverko 03

Autor: PAOLO Å VERKO


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO