GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

RADIONICE NA DANIMA HRVATSKOG KULINARSTVA

Dani hrvatskog kulinarstva i ove će godine okupiti najbolje kuhare, slastičare i učenike u Hrvatskoj koji će se natjecati za najsjajnije medalje i titule državnih prvaka. Manifestacija će se od 24. do 30. studenog održati u hotelu “Minerva” u Varaždinskim Toplicama.
Osim natjecanja kuhara i slastičara u dvadesetak kategorija prilagođenih zaposlenicima svih vrsta objekata, od hotela i a la carte restorana pa do bolnica ili dječjih vrtića, u sedam dana održati će se i brojne radionice, edukacije, prezentacije i okrugli stolovi, a sve s ciljem promocije kulinarske struke te stručnog usavršavanja svih zainteresiranih.U sve navedene cijene uračunat je PDV. Kako je broj polaznika ograničen (10) sudionici će se odrediti po redoslijedu prijave, odnosno uplaćene kotizacije. Kotizacija za seminar uključuje sve troškove organizacije i materijala.
Polaznici sa sobom moraju obavezno ponijeti radnu uniformu.
Članovi Hrvatskog kuharskog saveza s plaćenom članarinom za 2011. godinu ostvaruju pravo na popustod 50,00 kn po radionici.
HKS zadržava pravo otkazivanja radionica u slučaju nedovoljnog broja polaznika.Ovdje preuzmite prijavnicu i program popratnih sadržaja .


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 102

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

b01 - paolo sverko 03

Autor: PAOLO Å VERKO


Desert

c02 - sladjana herman 09

Autor: SLAĐANA HERMAN