GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Radionicom “Skulpture od leda” nastavlja se rad Hrvatske kulinarske akademije

Aktivnosti Hrvatske kulinarske akademije nastavljaju se novom serijom seminara-kreativnih radionica. Program se održava uz potporu Ministarstva turizma, a pripremljen je u skladu sa zahtjevima i prijedlozima dosadašnjih polaznika, svjetskim trendovima te sukladno zahtjevima tržišta. Svi seminari održavaju se u obnovljenom kabinetu Hrvatskog kuharskog saveza u sklopu hotela Trakošćan u Trakošćanu

Glede iznijetog slobodni smo Vas pozvati  na jednu od najatraktivnijih radionica Hrvatske kulinarske akademije – Skulpture od leda u razdoblju od 23. – 25. veljače za cijenu od 3700,00 kuna (PDV je uključen u cijenu).       

Ovom radionicom polaznik će dobiti osnovna znanja oblikovanja u ledu ali i dodatnu stimulaciju, nove poglede u upotrebi leda u kulinarstvu i pri kreiranju jela. Radionica je namijenjena za sve koji žele upoznati osnove kiparstva u kristalno čistom ledu. Radionica uključuje osnove rukovanja sa ledom i tehnike obrade leda. Predavač je proslavljeni slovenski kuhar Miro Rismondo iz Slovenije – osvajač mnogobrojnih odličja iz kulinarske artistike sa renomiranih međunarodnih natjecanja. Na posljednjoj Kulinarskoj olimpijadi 2008. u Erfurtu u Njemačkoj, osvaja zlatnu medalju za skulpturu “Pegazovo rođenje”.

Kotizacija za seminar uključuje: troškove smještaja na bazi dva pansiona u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama za višednevne seminare, troškove organizacije i pratećih materijala. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 100,00 kn.

• Svaki sudionik dobiva Uvjerenje – certifikat o uspješnom završetku seminara.

• Članovi Hrvatskog kuharskog saveza ostvaruju pravo na popust od 150,00 kn.

Svaki sudionik na poklon dobiva kuharsku kapu te kuharsku bluzu sa ušivenim logom Hrvatskog kuharskog saveza

Prijave se zaprimaju zaključno sa 17. veljače 2012. godine. Po primitku Vaše prijave izdat ćemo Vam račun za osnovnu kotizaciju od 1000,00 kn i koju je potrebno uplatiti prije održavanja seminara, a uplatom iste se potvrđuje prijava. Nakon održane radionice ispostaviti ćemo Vam račun sa preostalim iznosom do pune cijene radionice te korištenih usluga (jednokrevetna soba, dodatni obrok i sl.).

Program ostalih radionica proljetnog ciklusa Hrvatske kulinarske akademije za 2012. godinu biti će uskoro objavljen.

Za eventualne pojedinosti molimo Vas obratite se Uredu Saveza na telefon: 042/300-022.

Dopis preuzmite ovdje

Prijavnicu za seminar preuzmite ovdje


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

zlatni grozd - 104

Autor: ZORAN HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ