GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

REVIJA HRVATSKE AUTOHTONE KUHINJE

U sklopu sajma „Eko Etno“ u Zagrebu , 28. listopada ove godine održana je još jedna revija Hrvatske autohtone kuhinje na kojoj su Udruge kuhara iz cijele Hrvatske imale prilike predstaviti tradicijska jela svoje županije, a uzvanici degustirati više od 100 vrsta tih vrhunskih kulinarskih delicija. Osim sa pripremom jela članovi Udruga potrudili su se i oko izgleda izložbenih stolova koji su bili uređeni u tradicijskom stilu pa je tako dojam cijelog događanja bio potpuniji.
Na reviji su sudjelovale Udruge kuhara grada Zagreba, Zagrebačke županije, Splitsko – dalmatinske županije, Å ibensko – kninske županije, Vukovarsko – srijemske županije, Međimurske županije, Varaždinske županije, Karlovačke županije, Istarske županije, Primorsko-goranske županije te grada Bjelovara.
Važno je napomenuti i da su sva pripremljena jela fotografirana za projekt “Hrvatska autohtona kuhinja” kojeg Ministarstvo Turizma provodi sa HKS-om i ostalim partnerima te da je u pripremi nekoliko knjižica recepata koje će uskoro biti objavljene.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A03 - Snježana Blažičko - 02

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

B02 - Marko Jovanović - 02

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ