GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Rozalija Neralić iz SC Restorana Cvjetno pobjedila je na Cro Top 10

Cjelodnevno kulinarsko natjecanje, održano u dva kruga, iznjedrilo je i ovogodišnju pobjednicu. Djelatnica SC Restorana Cvjetno, Rozalija Neralić, nova je dobitnica medalje CroTop 10.

Od 10 sati u jutro pa sve do 18:30 desetoro najboljih Hrvatskih kuhara borilo se za titulu onog najboljeg među njima, pripremajući raznovrsna jela, a osnovna zadana namirnica bila im je svinjski file. Nakon što su svi natjecatelji pripremili svoja jela, stručni ocjenjivački sud je bodovao i prokomentirao njihove radove, a trojica najboljih ušla su u finale. Sva pripremljena jela bila su otvorena za degustaciju posjetiteljima Velesajma.

Pobjednica, Rozalija Neralić spremala je Svinjski file Roža, a osvojila je najveći ukupni broj bodova ocjenjivačkog suda. Djelatnici SC Restorana Cvjetno nagradu je uručio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je svih deset natjecatelja pozvao da budu njegovi gosti na koncertu The Ten Tenors u zagrebačkoj Ciboni.

Podršku natjecateljima pružali su i članovi Sekcije za kulinarsku i slastičarsku artistiku, koji su marljivim radom i interaktivnom radionicom pripremili fantastične eksponate od voća i povrća.

 

Poredak finalista:

1. Rozalija Neralić
2. Šime Vučetić
3. Marko Jovanović

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A03 - Snježana Blažičko - 02

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

zlatni grozd - 122

Autor: ROZALIJA NERALIĆ