GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

ROZALIJA NERALIĆ OSVOJILA JE VELIKU KRISTALNU KUHAČU

U prvoj polovici 2012. godine i krajem 2011. održala su se natjecanja sedmog izdanja Hrvatskog kuharskog kupa i to u Vinkovcima, Primoštenu, Čakovcu i Kutini, a na njima je barem jednom nastupilo gotovo 40 natjecatelja.  Posljednjim natjecanjem u Zagrebu dobili smo i ukupnu pobjednicu 7. Hrvatskog kuharskog kupa i dobitnicu velike kristalne kuhače. S prednošću od 160 bodova ispred prvog konkurenta, prestižnu nagradu osvojila je Rozalija Neralić iz Restorana „Cvjetno“ Studentskog centra Zagreb. Na drugo mjesto plasirala se Snježana Blažičko iz hotela Termal iz Daruvarskih Toplica dok je treće mjesto osvojio Marko Jovanović iz Olea Cateringa u Umagu. Četvrto i peto mjesto te male kristalne kuhače osvojili su i Zoran Herman (Vindija d.d., Udruga kuhara Međimurske županije) te Damnjan Draganić (Falkenstainer hotel Therapia, Crikvenica).

Na svečanoj dodjeli nagrada i kristalnih kuhača za ukupni poredak, dodijeljene su nagrade, također kristalne kuhače, i najboljima u sve tri kategorije. Najbolja u pripremi deserta, nakon 5 natjecanja, bila je Snježana Blažičko, dok je u preostale dvije kategorije (svečana hladna plata i glavno jelo) najbolja bila Rozalija Neralić.  Ovim rezultatima pokazalo se da su kuharice osvojile 5 od 8 kristalnih kuhača te time „bacile rukavicu“ muškim kolegama za slijedeću sezonu.

 

 

KUHARSKI KUP 2011./2012.
                               Ukupni poredak Bodovi ukupno
1 Rozalija Neralić, Studentski centar Zagreb, rest. Cvjetno 1.190
2 Snježana Blažičko, Hotel “Termal”, Daruvarske Toplice 1.030
3 Marko Jovanović, Caterin Olea, Umag 1.020
4 Zoran Herman, Vindija d.d., U.K. Međimurske županije 815
5 Damnjan Draganić, Falkensteiner H Therapia, Crikvenica 610
6 Marko Šarac, The Westin Hotel, Zagreb 490
7 Stela Metković, Restoran “Monika”, Molunat 400
8 Dario Begić, Hotel “Kutina”, Kutina 265
9 Paolo Šverko, Restoran “Fančita”, Vrsar 255
10 Zlatko Novak, Gasthof “In der Au”, Starnberg, Njemačka 230
11 Tomislav Brkić, Udruga kuhara grada Orahovice 205
12 Predrag Galjevski, Udruga kuhara Primorsko-goranske ž. 180
13 Lorenco Marušić, Restoran “Lido”, ACI Marina, Umag 150
14 Pavao Pudić, Hotel “Ambasador”, Opatija 145
15 Rusmin Husičić, Hotel “Horizont”, Baška Voda 115
16 Damir Mikulić, Restoran “Bukarica”, Malinska 55
17 David Brnobić, Udruga kuhara Istarske županije 45
18 Ivan Vrkić, Udruga kuhara grada Orahovice 35
19 Vjekoslav Brlić, Gališa Catering, Vinkovci 35
20 Klara Drvenkar, Srednja strukovna škola Vinkovci 35
Svečana hladna plata Bodovi ukupno
1 Rozalija Neralić, Studentski centar Zagreb, rest. Cvjetno 420
2 Marko Jovanović, Caterin Olea, Umag 365
3 Snježana Blažičko, Hotel “Termal”, Daruvarske Toplice 315
4 Zoran Herman, Vindija d.d., U.K. Međimurske županije 310
5 Damnjan Draganić, Falkensteiner H Therapia, Crikvenica 225
6 Marko Šarac, The Westin Hotel, Zagreb 150
7 Zlatko Novak, Gasthof “In der Au”, Starnberg, Njemačka 100
8 Stela Metković, Restoran “Monika”, Molunat 100
9 Paolo Šverko, Restoran “Fančita”, Vrsar 85
10 Dario Begić, Hotel “Kutina”, Kutina 80
10 Tomislav Brkić, Udruga kuhara grada Orahovice 80
12 Predrag Galjevski, Udruga kuhara Primorsko-goranske ž. 60
13 Rusmin Husičić, Hotel “Horizont”, Baška Voda 45
14 Pavao Pudić, Hotel “Ambasador”, Opatija 40
14 Lorenco Marušić, Restoran “Lido”, ACI Marina, Umag 40
16 Vjekoslav Brlić, Gališa Catering, Vinkovci 35
17 Damir Mikulić, Restoran “Bukarica”, Malinska 30
18 Marin Nevistić, Srednja strukovna škola Vinkovci 25
Toplo glavno jelo Bodovi ukupno
1 Rozalija Neralić, Studentski centar Zagreb, rest. Cvjetno 375
2 Marko Jovanović, Caterin Olea, Umag 340
3 Zoran Herman, Vindija d.d., U.K. Međimurske županije 315
4 Snježana Blažičko, Hotel “Termal”, Daruvarske Toplice 300
5 Stela Metković, Restoran “Monika”, Molunat 185
6 Damnjan Draganić, Falkensteiner H Therapia, Crikvenica 180
7 Marko Šarac, The Westin Hotel, Zagreb 120
8 Paolo Šverko, Restoran “Fančita”, Vrsar 100
9 Dario Begić, Hotel “Kutina”, Kutina 85
10 Tomislav Brkić, Udruga kuhara grada Orahovice 80
11 Lorenco Marušić, Restoran “Lido”, ACI Marina, Umag 70
12 Pavao Pudić, Hotel “Ambasador”, Opatija 60
13 Predrag Galjevski, Udruga kuhara Primorsko-goranske ž. 50
14 Zlatko Novak, Gasthof “In der Au”, Starnberg, Njemačka 45
14 David Brnobić, Udruga kuhara Istarske županije 45
16 Rusmin Husičić, Hotel “Horizont”, Baška Voda 40
17 Ivan Vrkić, Udruga kuhara grada Orahovice 35
18 Josip Mikinac, Liburnia Riviera hoteli hoteli, Opatija 30
19 Damir Mikulić, Restoran “Bukarica”, Malinska 25
Desert Bodovi ukupno
1 Snježana Blažičko, Hotel “Termal”, Daruvarske Toplice 415
2 Rozalija Neralić, Studentski centar Zagreb, rest. Cvjetno 395
3 Marko Jovanović, Caterin Olea, Umag 315
4 Marko Šarac, The Westin Hotel, Zagreb 220
5 Damnjan Draganić, Falkensteiner H Therapia, Crikvenica 205
6 Zoran Herman, Vindija d.d., U.K. Međimurske županije 190
7 Stela Metković, Restoran “Monika”, Molunat 115
8 Dario Begić, Hotel “Kutina”, Kutina 100
9 Zlatko Novak, Gasthof “In der Au”, Starnberg, Njemačka 85
10 Paolo Šverko, Restoran “Fančita”, Vrsar 70
10 Predrag Galjevski, Udruga kuhara Primorsko-goranske ž. 70
12 Tomislav Brkić, Udruga kuhara grada Orahovice 45
12 Pavao Pudić, Hotel “Ambasador”, Opatija 45
14 Lorenco Marušić, Restoran “Lido”, ACI Marina, Umag 40
15 Klara Drvenkar, Srednja strukovna škola Vinkovci 35
16 Rusmin Husičić, Hotel “Horizont”, Baška Voda 30
16 Sanja Poljak, Udruga kuhara grada Orahovice 30

URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A03 - Snježana Blažičko - 02

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b02 - sladjana herman 01

Autor: SLAĐANA HERMAN


Desert

Autor: DAMNJAN DRAGANIĆ