GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Sretan vam Dan kuhara!

Hrvatski kuharski savez častio tortama povodom Svjetskog dana kuhara

Povodom Svjetskog dana kuhara, članovi Hrvatskog kuharskog saveza i gastro promotor Podravke Zoran Delić u ponedjeljak su posjetili Dom za starije i nemoćne Novigrad te Osnovnu školu Marije i Line u Umagu gdje su ih dočekali osnovnoškolci i djeca iz Dječjeg vrtića u Brtonigli.
U ime predsjednika HKS-a, Damira Crlenog, sve ih je pozdravila poznata umaška slastičarka Dragica Lukin. Ona i Dragan Visković, djeci i korisnicima Doma podijelili su kolače, ali i torte koje su radili najbolji hrvatski slastičari te učenici srednjih strukovnih škola za zanimanje slastičar u sklopu natjecanja na Danima hrvatskog kulinarstva koji se održavaju u umaškom hotelu Sol Garden Istra od 18. do 22. listopada.
- Torte su bile preukusne, sve se pojelo i naši korisnici su bili oduševljeni. Lijepo je što su nas se sjetili i na taj način unijeli svježine u njihovu svakodnevicu – rekla je Ines Mika, voditeljica Doma za starije i nemoćne Novigrad.
U OŠ Marije i Line, delegaciju su primili pedagoginja Ljiljana Radijelović te učiteljice Sanja Ošaben i Snježana Paripović čiji su učenici drugog razreda za tu prigodu pripremili program pun pjesme i plesa.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a03 - zeljko kukucka 03

Autor: ŽELJKO KUKUČKA


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO