GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Stanko Erceg

Stanko Erceg rođen je 6.6.1948., a nakon školovanja u Opatiji i prvog zaposlenja u hotelu „Ambasador“ većinu radnog vijeka proveo je u zagrebačkom hotelu Intercontinental na funkciji šefa kuhinje. Posljednjih desetak godina karijere radio je kao šef kuhinje prestižnog restorana „Paviljon“ u Zagrebu, a sada je u zasluženoj mirovini. Kao vođa kulinarske ekipe radio je na dvije Olimpijade, onoj u Sarajevu te onoj u Atlanti. Objavljivao je recepte u mnogim novinama i časopisima, a na nacionalnim natjecanjima bivše Jugoslavije te u inozemstvu osvajao je brojne zlatne medalje. Kao vanjski suradnik HTZ-a vodio je prezentacije Hrvatskog kulinarstva diljem svijeta. Po odlasku u mirovinu aktivno se uključio u rad Saveza te je član Sekcije ocjenjivača. Dobitnik je nagrade HKS-a za životno djelo.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

hladno predjelo 1

Autor: Slađana Herman


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C03 - Marko Jovanović - 03

Autor: MARKO JOVANOVIĆ