GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

STUDIJSKO PUTOVANJE NA SAJAM U RIMINI – Finalni program

U suradnji sa putničkom agencijom Horizont, Hrvatski kuharski savez organizira dvodnevno studijsko putovanje na SIGEP – sajam slastičarstva, sladoledarstva i pekarstva koji će se održati 23. i 24. siječnja u Riminiju, Italija.

Na 110.000 kvadratnih metara izložbenog prostora sajma u Riminiju u siječnju 2016. svoja vrata otvara 37. SIGEP,vodeći svjetski sajam sladoleda “gelato”, slastičarstva i pekarstva. Sajam nastavlja svoju vodeću ulogu u svijetu iz područja sladoleda, slastičarstva i konditorstva te pekarstva. Predstavit će se sirovine, materijali, proizvodi, linije, strojevi, oprema i dodaci, značajni za ovaj sektor. Tematske sekcije, međunarona natjecanja, demo – prikazi, tečajevi i radionice, sve će to dati sajmu poseban pečat.

No, uz sve gastronomske novitete i inovacije na sajmu će se moći uživo i pratiti nastup Nikoline Lončarkoja će predstavljati Hrvatsku na natjecanju “Ladies worl pastry championship” odnosno Svjetski slastičarski kup za žene. Natjecanje će se održati na sajmu Sigep a održava se još od 1979. godine te uvijek privlači najbolja svjetska slastičarska imena.

SAJAM SLASTIČARSTVA, SLADOLEDARSTVA I PEKARSTVA
- finalni program putovanja -

1. dan/ 23.01.2016./ subota VARAŽDIN – ZAGREB – RIMINI
Polazak autobusom iz Varaždina, u 00:15 sati, s parkirališta preko puta gradskog groblja, te iz Zagreba, u 01:45 sati, s jednog od turističkih perona Autobusnog kolodvora Zagreb. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju, s kraćim odmorima putem prema potrebi grupe, do Riminija. Posjet sajmu SIGEP (ulaznica je besplatna, a istu ćete zaprimiti na Vašu e-mail adresu koju ste predali u p.a. Horizont. Ulaznicu je potrebno isprintati i ponijeti sa sobom). Nakon posjete sajmu, odlazak u hotel i smještaj u sobe. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan/ 24.01.2016./ nedjelja RIMINI – ZAGREB – VARAŽDIN
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u posjet sajmu SIGEP. Oko 15:30, povratak u pravcu Zagreba, Varaždina, kamo se stiže u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:

1.045,00 kn 

Cijena aranžmana po osobi uključuje slijedeće usluge:
prijevoz turističkim autobusom, licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja, smještaj u hotelu 3* u Riminiju na bazi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama (twc), osiguranje putnika u autobusu, osiguranje od odgovornosti i jamčevno osiguranje, troškove organizacije.

VAŽNA NAPOMENA: OBAVEZNA DOPLATA BORAVIŠNE PRISTOJBE U IZNOSU 1,50 EUR POOSOBI VRŠI SE PRILIKOM prijave u hotel, na recepciji.
Mogućnosti doplate: smještaj u jednokrevetnoj sobi 145 kn

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU PUTNIKA: 16. siječanj 2016. do 10:30 sati
Prijavu/rezervaciju potrebno je poslati na e-mail: ivana@horizont-travel.hr uz navođenje slijedećih podataka: ime i prezime putnika, adresa, poštanski broj i mjesto, kontakt broj.
Preporučamo uplatu paketa putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja u slučaju više sile – detaljnije informacije na upit agenciji. Plaćanje se vrši isključivo na transakcijski račun p.a. Horizont d.o.o. Varaždin, prema bankovnim podacima koje ćete primiti u predračunu, odnosno po primitku Vaše rezervacije. Plaćanje se vrši u cijelosti najkasnije do 16. siječnja 2016.
Kontakt osoba u p.a.: Ivana Jergan; 091 148 77 29; ivana@horizont-travel.hr

preuzmite program u pdf-u ovdje


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a03 - zeljko kukucka 03

Autor: ŽELJKO KUKUČKA


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

B03 - Snježana Blažičko - 05

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Desert

zlatni grozd - 123

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO