GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Svjetski dan kuhara obilježen u Srednjoj školi Arboretum Opeka u Marčanu

Na temu “Kako hraniti planetu budućnosti” gosti udruge kuhara Varaždinske županije, Anđelko Levanić i Grozdana Bohorč, učenicima kuharskog smjera održali su kratko predavanje.
Akcenat je bio na zdravoj hrani od žitarica i što jeftinijih namirnica, a da ta jela ipak imaju ekskluzivnost i primamljiv izgled za gosta.
Projekat je uspiješno obavljen, a uz goste, prezentaciji su nazočili i stručni nastavnici kuharstva Darko i Božidar Auker.
Učenici su pokazali da su uz stručno vodstvo dorasli tom zadatku i uspješno ga odradili.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A01 - Rozalija Neralić - 06

Autor: Rozalija Neralić


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

c02 - sladjana herman 09

Autor: SLAĐANA HERMAN