GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Tajne kuharskih majstora od sada dostupne svima

Hrvatski kuharski savez otvara vrata svog edukacijskog centra kuharima amaterima

U sklopu hotela Trakošćan i vrhunsko opremljenog kulinarskog kabineta, Hrvatski kuharski savez već dugi niz godina educira profesionalne kuhare kroz tematske radionice. Od ove zime, vrata su otvorena svim kulinarskim zaljubljenicima koji bi kroz radionice željeli naučiti i nešto više.

Hrvatski kuharski savez je pripremio seriju radionica kroz koje možete otkriti tajne kuharskog zanata vezane na pojedine teme. Broj polaznika za radionice je ograničen te će se sudionici odrediti po redoslijedu prijave, odnosno uplaćene kotizacije. Sve radionice su osmišljene kao interaktivan rad od 4 sata u ugodnoj atmosferi, a cijena uključuje sve potrebne namirnice, pribor, prigodnu pregaču i popratni materijal te naravno degustaciju pripremljene hrane.

Prva od 5 radionica održat će se u subotu, 19. siječnja na temu „Finger food i mali zalogaji“. Sve što postoji u velikim porcijama može se uz malo više strpljenja i preciznosti pretvoriti u mali zalogaj te biti posluženo u gotovo svim prigodama. Naučite kako i u vlastitoj kuhinji pripremiti „hranu s nogu“ za sve prigode od Anđelka Levanića, državnog prvaka u kulinarstvu 2011. godine kojemu je priprema malih zalogaja jedna od užih specijalnosti.

Finger food i mali zalogaji
voditelj: Anđelko Levanić
cijena: 220,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme održavanja: subota, 19. siječnja – 09:00 – 13:00 sati

Prijavnicu za radionice preuzmite ovdje

 


 

Najava ostalih radionica:

Jela za valentinovo
voditelj: Nikolina Lončar
cijena: 230,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme održavanja: subota, 26. siječnja – 09:00 – 13:00 sati

Prehrana za trudnice i bebe
voditelji: Katarina Pentek, Berislav Lacković
cijena: 230,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme održavanja: subota, 23. veljače – 09:00 – 13:00 sati

Čokolada i čokoladne praline
voditelj: Gennaro Barbato
cijena: 210,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme održavanja: subota, 09. ožujka – 09:00 – 13:00 sati

Uskršnja jela
voditelj: Marija Kuzminski
cijena: 230,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakošćan, Trakošćan
vrijeme održavanja: subota, 16. ožujka – 09:00 – 13:00 sati


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A02 - Marko Jovanović - 04

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b03 - tomislav karamarko 02

Autor: TOMISLAV KARAMARKO


Desert

c03 - predrag galjevski 03

Autor: PREDRAG GALJEVSKI