GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije – poziv

Tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije održat će se u ponedjeljak, 06.08. na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec kod Varaždina.

Ovo 14. po redu tradicionalno i neformalno druženje okupit će članove, prijatelje i partnere spomenute udruge. Dan ćemo započeti u podnožju vrha Čevo u okruženju ribnjaka ŠRK „Keder“ Beletinec, uživati u prekrasnoj prirodi, društvu, zabavnim, društvenim i sportskim igrama (badminton, pikado i sl.) te odličnim janjcima sa ražnja, kvalitetnom pršutu, domaćim sirevima i drugim delicijama koju su pripremili domaćini, ŠRK „Keder“ te članovi Udruge.
Nakon okupljanja na ribnjacima, oni s malo boljom kondicijom i željom za planinarenjem imat će priliku osvojiti vrh Čevo dok se ostatak može okušati u ribolovu uz pomoć iskusnih ribiča ŠRK „Keder“ te u pripremi šarana na rašljama. U poslijepodnevnim satima održati će se i tradicionalna kraća nogometna utakmica članova te turnir u popularnoj kartaškoj igri „Bela“.

Udruga kuhara Varaždinske županije poziva sve članove Hrvatskog kuharskog saveza na ugodno druženje u predivnom okruženju ribnjaka ŠRK „Keder.

Molimo Vas da dolazak potvrdite na broj 099 804 9086 (Damir Crleni) ili na e-mail: damir.crleni@vz.t-com.hr

Napomena: Dolazak automobilima do ribnjaka je moguć. Za strastvene ribolovce mogući je i ribolov na ribnjacima sa svojom opremom. Preporučamo i “lov“ na vrganje i foto lov te molimo da vodite računa o prikladnoj obući i odjeći. Dolazak na ribnjake predviđen je u 8:00 sati ujutro.

Do druženja na pikniku, srdačno Vas pozdravljamo.
Predsjednik Udruge, Bojan Bohorč i
Tajnik Udruge, Damir Crleni

Ljepote krajolika i ribnjaka, kao i nekoliko fotografija sa prošlogodišnjih druženja možete vidjeti u galeriji:

 

 


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A03 - Snježana Blažičko - 02

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

glavno jelo 1

Autor: Željko Bešenić


Desert

C01 - Rozalija Neralić - 05

Autor: ROZALIJA NERALIĆ